Hocam direk gidip bir mağazadan fiziksel almak istiyorum. İnternette 2. El satan falan çok Trendyol'da orada burada. Teknosa, MediaMarkt, Vatan gibi yerlerden önerirseniz çok memnun olurum.
Hocam direk gidip bir mağazadan fiziksel almak istiyorum. İnternette 2. El satan falan çok trendyolda orda burda. Teknosa,MediaMarkt,Vatan gibi yerlerden önerirseniz çok memnun olurum.
Hocam kırık da olabiliyor aynı zamanda fiziksel giderek alırsam içimin daha rahat olacağını düşünüyorum. Attığınız yerde kırık geldi işte çalışmadı gibi yorumları görüyorum.
Hocam kırık da olabiliyor aynı zamanda fiziksel giderek alırsam içimin daha rahat olacağını düşünüyorum. Attığınız yerde kırık geldi işte çalışmadı gibi yorumları görüyorum.
Hocam zaten ürün kapalı kutu geliyor kırık bozuk bir kısmı var ise iade edersiniz. Kargoda olabiliyor bu tarz şeyler. Tabii sizin tercihiniz fikrimi belirtmek istedim.
Hocam zaten ürün kapalı kutu geliyor kırık bozuk bir kısmı var ise iade edersiniz. Kargoda olabiliyor bu tarz şeyler. Tabii sizin tercihiniz fikrimi belirtmek istedim.
Bence korkunu bu ürünle yenmelisin. İnsanlar artık on bin liraya yakın bedeldeki monitörleri, televizyonları dahil çekinmeden internetten satın alıyor. İyi bir satıcı olduğunda sorun da yaşanmıyor doğrusu, dediğin durumlar çok nadir. Sen bilirsin yine de, tercih senin.
Bence korkunu bu ürünle yenmelisin. İnsanlar artık on bin liraya yakın bedeldeki monitörleri, televizyonları dahil çekinmeden internetten satın alıyor. İyi bir satıcı olduğunda sorun da yaşanmıyor doğrusu, dediğin durumlar çok nadir. Sen bilirsin yine de, tercih senin.
Bence alınır ki ben de kullanıyorum. Çok oynamsam da henüz sorunla karşılaşmadım. Ek olarak uygulama kurmuyorsun, takınca bilgisayarın algılaması çok hoş. Tak oyna mantığı bence al geç. Daha ucuza da var bu arada.
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim. Birkac ay idare edecek sekilde almak istiyorum ancak anolog hassasiyeti hakkinda bir fikre sahip değilim. Eğer sizin adiniza zahmet olmayacaksa anolog kismini Steam'in genis ekran bölümünde bulunan test kismiyla video cekip atabilir misiniz? İyi denilip geciliyor ancak video olarak bir şey bulamadım F710 gibi ve F710 gibi eski kola 650 vermek de istemiyorum açıkçası.