Hangisini almalıyım? Bir de Xbox alırsam orijinal olup olmadığını nasıl anlarım almadan önce? Bilen varsa orijinal link atabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
XBOX 360 sipariş verdim hocam. Duyduğuma göre XBOX 360 Gamepad'in muadili F310 değilmiş, F310 zayıf kalıyormuş. Replika olabilir büyük ihtimal ama satıcı puanı ve ürün yorumları tatmin ediciydi. Fiyatı de etkileyen unsurlardandı.Kablosuz istiyorsan Monster Pusat Pro alabilirsin, kablolu istiyorsan Trendyol'dan Dobe Xbox one gamepad'ini alabilirsin, Logitech F310 mu Xbox 360 mı daha iyi diyorsan aslında Xbox 360 daha iyidir ama artık orjinal bulunmadığı için F310.
Hocam kablolu aldım ben sıkıntı çıkar mı?Hocam kablosuz 360 kolu için alıcı cihaz var mı? Bu cihazlar olmadan PC'ye bağlantı olmuyor. En azından orijinal kol için öyle.
Hocam kablolu aldım ben sıkıntı çıkar mı?
Sağolun.Çıkmaz hocam. Kablosuz için gerekli.
Xbox 360 sipariş verdim hocam. Duyduğuma göre Xbox 360 Gamepad'in muadili F310 değilmiş, F310 zayıf kalıyormuş. Replika olabilir büyük ihtimal ama satıcı puanı ve ürün yorumları tatmin ediciydi. Fiyatı de etkileyen unsurlardandı.
Adam 2 hafta kargoya vermeyince iptal ettim.Hocam herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Almak istiyorum bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.