Logitech G G102 mouse alınır mı?

Bütçe
600
3 yıla yakındır kullanıyorum sensörden anlamadığım için ona bir şey diyemeyeceğim ama yaşadığım tek sıkıntı fareyi biraz kuvvetli kavrayınca plastik gıcırdaması sesi çıkıyor azda olsa rahatsız ediyor, onun dışında severek kullandığım bir fare.

Peki bu mouse nasıldır? Ucuz olduğunu gördüm hiçbir bilgim yok.
Örnek gösteriyprum şu an.

Bu mouse işinde çok yeniyim arkadaşlar neredeyse hiç bildim yok sadece birkaç marka duydum o kadar.

Elim de çok terler bir sıkıntı çıkar mı?

7 yıl önce arkadaşım G102 almıştı bende G300s almıştım arkadaşım hala kullanıyor güzel mouse. Logitech kalitesi tartışiılmaz.

Ben öneriyorum bilgiliyim Logitech G102 alınır.

Kankam arkadaşlarım 2 seneyi geçkindir kullanıyor hiçbir sorun olmadı onlarda. Ben burada dedimki 102 almayın alacaksanız 203 bakabilirsiniz dedim.

Kardeşlerim bakın, mouse piyasasında mcu-coating-malzeme kalitesi-sensör-shape gibi önemli mevzular var. Bakın daha mouse un yazılımına gelmedim.
Bunların hepsinde en az 6 senelik olan fareleri öneriyorsunuz.
Önerdiğimiz fareler hem yeni, hem de bahsettiğim çoğu konuda da çoğu yeni teknoloji ve yazılımla donatılmış. Ayrıca grip konusunda da uygun değiller.
Bunu bilmeden neden hala öneriyorsunuz?

Katar Pro gövdeden yükselen bir mouse. Size pek uygun olacağını sanmıyorum.
Bloody'nin scroll sorunu mevcut. Ayrıca gecikme değeri rezalet.
GM200 hiç görmedim yorum yapamam.

Bu mouse işinde çok yeniyim arkadaşlar neredeyse hiç bildim yok sadece birkaç marka duydum o kadar.
Hocam itopyada güzel mouse yok şuan. Keşke 2 gün önce falan alsaydınız vardı güzel indirimli mouselar.

GM200 için biraz araştırdım 10G hızlanması mevcut. Kesinlikle rezalet.
Ayrıca mcu ile ilgili bir bilgi yok. Sıkıntılı mcu olma ihtimali mevcut.

GM200 için biraz araştırdım 10G hızlanması mevcut. Kesinlikle rezalet.
Ayrıca mcu ile ilgili bir bilgi yok. Sıkıntılı mcu olma ihtimali mevcut.
Ayrıca 48 IPS nedir be abi?

13 yıllık sensörlü G102,G203'ler neden öneriliyor hâlâ 🤣 Çift tıklama sorunlu, sensörden dolayı takılma yapan mouselar.. Malzeme ve coating de bir o kadar kötü, asla alınmaz.

Bknz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
G102 ve G203 oradaki mouselar, ikisi de takılıyor gördüğünüz üzere flicklerde.

Kardeşlerim bakın, mouse piyasasında mcu-coating-malzeme kalitesi-sensör-shape gibi önemli mevzular var. Bakın daha mouse un yazılımına gelmedim.
Bunların hepsinde en az 6 senelik olan fareleri öneriyorsunuz.
Önerdiğimiz fareler hem yeni, hem de bahsettiğim çoğu konuda da çoğu yeni teknoloji ve yazılımla donatılmış. Ayrıca grip konusunda da uygun değiller.
Bunu bilmeden neden hala öneriyorsunuz?

Katar Pro gövdeden yükselen bir mouse. Size pek uygun olacağını sanmıyorum.
Bloody'nin scroll sorunu mevcut. Ayrıca gecikme değeri rezalet.
GM200 hiç görmedim yorum yapamam.
Gecikme değeri tam olarak nedir acaba? Ne gibi sıkıntı çıkarır? Cahilim üzgünüm 😭

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı