Logitech G G213 alınır mı?

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Mekanik de alın diyebilirsiniz bu paraya ama mekanik ne klavye aldıysam hepsi zamanla bozuldu tırt yani bana göre. O yüzden multimedya tuşlarına önem verdiğim için bunu düşünüyorum. Alınır mı sizce? Sizin önerileriniz varsa onları da beklerim. Bilek desteği şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu paraya iyi gçzüken ama leş gibi membran klaye. Yıllarca kullandık kardeşimle birlikte, çok kötüydü. Özellikle eskidikçe daha da kötü oldu. Tuşları taş gibi sert oldu.

Monster Pusat K3 Pro klavyeye göz atın. 1 sene olacak kullanıyorum, üstüne 1 kere ayran 1 kere kola döktüm, 2 kere yıkadım (evet bildiğiniz çeşme altında) ve kurttum halen çalışıyor. Kalite hissi monstere göre yüksek. Bu fiyata bence çok iyi ürün. Multimedya tuşları da var, bilek desteği de. Uygulaması biraz ilkel ve dandik ama ben zaten makro vs. kullanmıyorum düz renk ayarladım kullanıyorum. Malesef sabit yeşil yanan monster logosu ışığı sönmüyor. Onu da bantlayarak işi çözdüm. Belki sizi rahatsız etmez bile.

Bu paraya iyi gçzüken ama leş gibi membran klaye. Yıllarca kullandık kardeşimle birlikte, çok kötüydü. Özellikle eskidikçe daha da kötü oldu. Tuşları taş gibi sert oldu.

Monster Pusat K3 Pro klavyeye göz atın. 1 sene olacak kullanıyorum, üstüne 1 kere ayran 1 kere kola döktüm, 2 kere yıkadım (evet bildiğiniz çeşme altında) ve kurttum halen çalışıyor. Kalite hissi Monster'e göre yüksek. Bu fiyata bence çok iyi ürün. Multimedya tuşları da var, bilek desteği de. Uygulaması biraz ilkel ve dandik ama ben zaten makro vs. kullanmıyorum düz renk ayarladım kullanıyorum. Maalesef sabit yeşil yanan Monster logosu ışığı sönmüyor. Onu da bantlayarak işi çözdüm. Belki sizi rahatsız etmez bile.

Cazip geldi hocam. Klavyenin bazı özellikleri var mı? Mesela güç girişi kısmında bir giriş vs. daha gördüm yukarıda G1 g2 tuşları m tuşları falan var ne işe yarıyor acaba?

Makro falan kurulabiliyor. Ben o özelliklerle pek ilgilenmiyorum, tanıtım sayfasına bir bakın derim. YouTube'da incelemeleri de vardır. Sizi rahatsız eder mi bilmem ama ufak bir yay sesi de geliyor tuşlardan.

Merhaba bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Mekanik de alın diyebilirsiniz bu paraya ama mekanik ne klavye aldıysam hepsi zamanla bozuldu tırt yani bana göre. O yüzden multimedya tuşlarına önem verdiğim için bunu düşünüyorum. Alınır mı sizce? Sizin önerileriniz varsa onları da beklerim. Bilek desteği şart.
Klavyeyi aktif olarak 5 yıldır kullanıyorum üstüne sıcak kahve döküldü 0 bozulma hiç birşey olmadı, fakat 1,2 ay önce shift tuşu biraz sertleşmeye başladı oda zaten 5yılın sonunda normal,switch olarak Brown switch rahatsız etmiyor gayet iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı