Logitech G G512 gx Blue Switch alınır mı?

Merhabalar bende klavye mi değiştirmek istiyorum. Gamepower Ogre Rainbow red Switch kullanıyorum ama markanın kronik sorunlu olduğunu daha sonradan öğrendim. Ben de G512 Carbon veya G513 almak siyorum ama bilek desteğine önem verdiğim için 513 almak istiyorum. Fiyatı yüksek bende sizin attığınız linke baktım ve klavyenin 811 TL'den 599 TL'ye düştüğünü gördüm sizce bu klavye alınır mı çoğu insan klvyede çift basma sorunu diyor vs sorunlu oldğunu söylüyor ama ne kadar doğru bilemem sizce ne yapayım.


Sizce g513 carbon modeli cimri sitesinde bu ay 760 tl ye düştüğünü söylüyor sizce düşme ihtimali var mı?
Dolar kurunu baz alırsak düşme ihtimali zor gibi, şuan G513 kullanıyorum, G512 almadım. Bilek desteği ile birlikte gayet iyi.
 
Dolar kurunu baz alırsak düşme ihtimali zor gibi, şu an G513 kullanıyorum, G512 almadım. Bilek desteği ile birlikte gayet iyi.

Yanıtınız için teşekkür ederim. İtopya'dan 512 aldım indirim kodları ile 450 TL'ye almış olacağım 513 bütçemi biraz aştığı için onu maalesef eledim aslında bilek desteği çok isterdim ama 513 alırsam bilek desteğine bir klavye parası vermiş olacaktim. Yanıtınız için tekrardan teşekkür ederim iyi günler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı