Bluetooth özelliği olmadığını konu sahibine söyledim detaylı açıklama yaparak. Daha G PRO X'te Bluetooth olup olmadığını bile bilmeyen birisinin mesajımı eleştirmesi ironik.
Adam BT özelliğini önemsese neden Bluetooth olan bir kulaklık ile Bluetooth olmayan bir kulaklığı kıyaslasın? Bluetooth'un ekstradan varolması onu kullanacağı veya onu istediği anlamına gelmez.Belli ki sizin için cümlelerimi sonuna kadar açmam gerekiyor çünkü bir önceki mesajımda G PRO X'in BT özelliğinin olduğuna dair bir şey demedim. Konu sahibinin BT özelliğini bir artı olarak gördüğüne vurgu yaptım. Umarım sizin için yeterince açık olmuştur.
Tamamdır hocam. Siz mesajları okumamaya devam edin.Adam BT özelliğini önemsese neden Bluetooth olan bir kulaklık ile Bluetooth olmayan bir kulaklığı kıyaslasın? Bluetooth'un ekstradan varolması onu kullanacağı veya onu istediği anlamına gelmez.
Konu sahibinin istemediği ve sözünü etmediği şeyleri sözünü etmiş gibi yazmanız komik. Konu sahibi hiçbir mesajında telefonumda da kullanacağım dememiş, Bluetooth istiyorum da dememiş. Sadece Bluetooth olması bir artı demiş. Saçma sapan çıkarımlar yapmayın. Kaldı ki oyuncu kulaklığı aradığını kendisi belirtmiş.Tamamdır hocam. Siz mesajları okumamaya devam edin.
Oyuncu kulaklığı arayan adam neden telefonda kullansın veya dışarıda kullansın? Bunu anlayamıyorsunuz bir de bana laf ediyorsunuz. Ortada okunacak bir mesaj yok, çünkü konu sahibi böyle bir şey yazmamış.Belli başlı oyuncular için ekipman üreten bilindik markalar arasında kulaklık olarak en iyi performans hangi markada?
G PRO X 2 Türkiye'de ne zaman satılmaya başlanacak acaba. Geçen hafta distribütöre vs. mail attım bi cevap bile dönmeye tenezzül etmediler maillerine baktıklarını bile sanmıyorum.G PRO X Wireless'te Bluetooth yok, G PRO X 2 Wireless'te Bluetooth var. Oncelikle bunu duzeltelim. Ek olarak G PRO X 2 Wireless henuz Turkiye'ye gelmedi.
Bu karsilastirmada hangisi ucuz ise onu sec. Cunku 1800 TL'lik bir fark yok.
Beklemeni tavsiye etmem. Cunku incelemelerine bakacak olursak 1. versiyonu daha iyi gozukuyor tune olarak. 2. versiyon daha cok "Bluetooth ekleyelim bir de grafen koyalim havali gozuksun fiyati da saplayalim." kulakligi olmus.G PRO X 2 Türkiye'de ne zaman satılmaya başlanacak acaba. Geçen hafta distribütöre vs. mail attım bi cevap bile dönmeye tenezzül etmediler maillerine baktıklarını bile sanmıyorum.
Katılmıyorum. Grafen sürücüsünün havalı "gözükmesinden" çok ses kalitesini daha da arttırmış özellikle basslarda. Bu sayede oyunlarda daha sinematik bir deneyim sunmuş. Hangi incelemede 2.sinin 1.sinden kötü olduğunu izledin? Bluetooth olması da büyük avantaj bence.Beklemeni tavsiye etmem. Cunku incelemelerine bakacak olursak 1. versiyonu daha iyi gozukuyor tune olarak. 2. versiyon daha cok "Bluetooth ekleyelim bir de grafen koyalim havali gozuksun fiyati da saplayalim." kulakligi olmus.
Grafenin etkisi distortiona olur. Ancak grafen kullanılmasına rağmen ne yazık ki distortiona pek de etkisi olmamış. Ki zaten G PRO X Wireless de bass olarak gayet iyiydi. G PRO X 2 Wireless'in bass konusunda iyi olmasının sebebi grafen değil. Kaldı ki G PRO X 2'de resmen tiz diye bir şey yok.Katılmıyorum. Grafen sürücüsünün havalı "gözükmesinden" çok ses kalitesini daha da arttırmış özellikle basslarda. Bu sayede oyunlarda daha sinematik bir deneyim sunmuş. Hangi incelemede 2.sinin 1.sinden kötü olduğunu izledin? Bluetooth olması da büyük avantaj bence.
Ayrıca 263ms SBC Bluetooth'un neresi avantajBluetooth olması da büyük avantaj bence.
Tizler hariç neredeyse her konuda G PRO X 2'nin puanları yüksek çıkmış. Attığın linkteki incelemeyi okuduğuna emin misin yoksa sadece tizlere indirip o kısmı mı attın?Grafenin etkisi distortiona olur. Ancak grafen kullanılmasına rağmen ne yazık ki distortiona pek de etkisi olmamış. Ki zaten G PRO X Wireless de bass olarak gayet iyiydi. G PRO X 2 Wireless'in bass konusunda iyi olmasının sebebi grafen değil. Kaldı ki G PRO X 2'de resmen tiz diye bir şey yok.
Yeşil çizgi referans, pembe çizgi G PRO X 2, kırmızı çizgi ise 7.1 aktif edilmiş hali.
Eki Görüntüle 1860800
Gördüğün gibi tizlerde rezalet. Tizlerin bu denli kötü olması da oyunlarda ses kasma deneyimi açısından kötü.
Buradan da kıyaslama yapabilirsin yine. Doğrudan 2 kulaklığın kıyaslaması.
Logitech G PRO X WIRELESS LIGHTSPEED Gaming Headset vs Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
The Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless are the next generation of the Logitech G PRO X WIRELESS LIGHTSPEED Gaming Headset and come with some nice improvements. Although the second generation model looks similar and offers parallel comfort, they now have a hinge design, allowing the...www.rtings.com
Eki Görüntüle 1860805
Göreceğin üzere G PRO X'in hedefe olan yakınlığı daha iyi. 2. versiyonda tizler hep hedefin aşağısında.
Eki Görüntüle 1860807
Bu arada yurt dışında G PRO X 2 Wireless'i herkes komik fiyatlandırmasından ötürü eleştiriyor.
Ayrıca 263ms SBC Bluetooth'un neresi avantajOyuncu kulaklığında 263ms bir Bluetooth kabul edilemez. Ya hiç koymayacaksın ya da düzgün koyacaksın. İş olsun diye koymuşlar resmen.
Eki Görüntüle 1860809
Zaten gelse kim bilir kaç para olur acaba, dolar olmuş 26.10 !Ek olarak G PRO X 2 Wireless henuz Turkiye'ye gelmedi.