Logitech G Hub profil yükleme

NRVS

Megapat
Katılım
3 Ocak 2016
Mesajlar
1.417
Makaleler
9
Çözümler
56
Yer
C-137
G Pro X Wireless kulaklığıma public profil indirmeye çalıştığımda "profil ismi" şimdi özel Blue voice önayalarından kullanabilirsiniz diyor ama profil önayarlara gelmiyor.
G Hub yazılımını silip en son sürümü yükledim. Sorun çözülmedi.
Sorunu çözdüm arkadaşlar bende Logitech G Pro X Wireless modeli var ben kablolu modeli için profil indirmeye çalışıyormuşum. Maalesef Wireless modelinde kabloluda olduğu gibi çok profil seçeneği yok :(
Sizin indireceğiniz profil ve kulaklık aynı olsa bile bazı arkadaşlarda yükleme sorunu olabiliyor. Bu sorun da profil resmi, kullanıcı adı ve açıklama ekleyerek çözülüyor. Umarım benim gibi çözüm yolu bulamayan arkadaşlara yardımcı olur bu.
 
G PRO X Wireless kulaklığıma public profil indirmeye çalıştığımda "profil ismi" şimdi özel Blue voice önayalarından kullanabilirsiniz diyor ama profil önayarlara gelmiyor.
G HUB yazılımını silip en son sürümü yükledim. Sorun çözülmedi.
Sorunu çözdüm arkadaşlar bende Logitech G PRO X Wireless modeli var ben kablolu modeli için profil indirmeye çalışıyormuşum. Maalesef Wireless modelinde kabloluda olduğu gibi çok profil seçeneği yok :(
sizin indireceğiniz profil ve kulaklık aynı olsa bile bazı arkadaşlarda yükleme sorunu olabiliyor. Bu sorun da profil resmi, kullanıcı adı ve açıklama ekleyerek çözülüyor. Umarım benim gibi çözüm yolu bulamayan arkadaşlara yardımcı olur bu.

Hocam bende de aynı sorun var, yükledi diyor ama eklenmiyor hesap açtım açılana yazdım isim koydum fotoğraf ekledim ama düzelmedi yapmalıyım?
 
Kablolu kullanıyorsanız sadece kablolu modele özel profilleri indirebilirsin hocam. Mesela bende Wireless kullanıyorum kablolu için olan profilleri kullanamıyorum.
 

Geri
Yukarı