Çözüldü Logitech G HUB yazılımı ETS 2'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamlar. Logitech G29 ile ETS 2 oynuyorum. Direksiyonun eski yazılımındayken ETS 2'de hiçbir problem yokken şu anki yeni yazılımı olan G HUB'da ETS 2'yi seçemiyorum. Yazılımda ETS 2 görünmediği için oyunda iken direksiyon çalışmıyor. ETS 2'yi nasıl G HUB'a tanımlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
G HUB'ı açtıktan sonra Etkin Profil'e basınız.

Eki Görüntüle 979769

Daha sonra Oyunlar ve Uygulamalar kısmından Oyun veya Uygulama Ekle'ye tıklayınız.

Eki Görüntüle 979770

Daha sonra Euro Truck Simulator 2 oyunun yüklü olduğu konumdan oyununuzun dosyasını seçebilirsiniz.

Cevap için teşekkürler. Bu yolu daha önce denedim çalışmadı, sonra oyunu sildim ve yükledikten sonra G HUB ETS 2'yi otomatik şekilde tanıdı.

EtkinProfil.png

Daha sonra Oyunlar ve Uygulamalar kısmından Oyun veya Uygulama Ekle'ye tıklayınız.

OyunveUygulamalar.png

Daha sonra Euro Truck Simulator 2 oyunun yüklü olduğu konumdan oyununuzun dosyasını seçebilirsiniz.

Eki Görüntüle 979769

Eki Görüntüle 979770

Cevap için teşekkürler. Bu yolu daha önce denedim çalışmadı, sonra oyunu sildim ve yükledikten sonra G HUB ETS 2'yi otomatik şekilde tanıdı.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı