Logitech G HUB Yazılımı Kulaklık Sesini Azaltma Sorunu

Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Resim Öğretmenliği
Logitech G433 kulaklık kullanıcısıyım. Bu zamana kadar Logitech Gaming Software yazılımını kullanıyordum. Denemek için G HUB uygulamasını indirdim. LGS'e göre gelişmiş olduğu kesin ancak normal kullanımda yani 7.1 özelliği devre dışıyken kulaklık seviyesinde bariz bir fark yaratıyor. Ses seviyesi LGS uygulamasında 10 ise G HUB' da 7 seviyesine düşmüş oluyor. Neden böyle bir sorun olduğunu anlamış değilim. Şunu da belirtmeliyim 7.1 konusunda her hangi bir sıkıntı yok aksine G HUB yazılımı bu konuda biraz daha net ve hissedilebilir geldi. Sonuç olarak sorunu daha önce fark eden yada çözebilen oldu mu?
Eğer olduysa nasıl çözüldüğünü paylaşırsanız sevinirim.

Logitech G433 kulaklık kullanıcısıyım. Bu zamana kadar Logitech Gaming software yazılımını kullanıyordum. Denemek için g Hub uygulamasını indirdim. LGS'e göre gelişmiş olduğu kesin ancak normal kullanımda yani 7.1 özelliği devre dışıyken kulaklık seviyesinde bariz bir fark yaratıyor. Ses seviyesi LGS uygulamasında 10 ise g Hub'da 7 seviyesine düşmüş oluyor. Neden böyle bir sorun olduğunu anlamış değilim. Şunu da belirtmeliyim 7.1 konusunda herhangi bir sıkıntı yok aksine g Hub yazılımı bu konuda biraz daha net ve hissedilebilir geldi. Sonuç olarak sorunu daha önce fark eden ya da çözebilen oldu mu?
Eğer olduysa nasıl çözüldüğünü paylaşırsanız sevinirim.

Sorunu çözdünüz mü?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı