Logitech G MX518 185 TL

Hocam sizin görüşünüzü de anlayışla karşılıyorum. Bir insan görüntüsüne almayacak kadar önem verebilir. Görüntüsü yüzünden almayanlara laf edenleri de ben anlayamıyorum.
Kesinlikle. Yine de baba malı gibi savunanlar yüzünden bu noktaya geldi bu konu. :)
 
Claw tutuyorum ve ucu ucuna yetiyor palm tuttuğumda parmaklar 1 boğum dışarıda kalıyor sizce iade etmeli miyim (gündelik olarak claw tutuyorum)

Claw kullanıyorsan MX518 pek iyi olmayabilir çünkü palm için mouse.
Claw kullananlar vardı diye hatırlıyorum Reddit'te ama ne kadar rahat edersiniz bilemiyorum.
 
Seviyesizleşen sizsiniz. Egolu olan da sizsiniz. M100'ün tipine bakınca herkes bir bakışta hiç ergonomik olmadığını anlar. Ben de bundan dolayı fotoğraf attım. Siz de kalkmış bana çapsız diyorsunuz. İnsanlık bilin azıcık. Beğeni falan da umurumda değil ayrıca.
Tip ile fare eleştirmeyen sizdiniz hani. Benim elime uygun diyorum en başından beri ve M100 üzerinden örnek ile anlattım. Tutuş farkı ve el ölçüleri fark eder diyorum. Hala seviyesizliğe devam ediyorsunuz. Başka bir derdiniz varsa iletişim bilgisi isteğimi yineliyorum. Özel tartışabilirim ve ikna edebilirim sizi. Beğeni umrumda değil demek ve öncesinde çocukça gönderi atmak da ayrı bir komedi. :)
 
Gram sıkıntı yok sensörü gayet iyi hiçbir sıkıntı çekmedim tek kötü yani eğer eliniz büyükse veya palm tutuyorsanız mouse küçük gelecektir.

Hocam elim küçüktür, bende sensör yüzünden sıkıntı çıkar mı diye sordum zaten, MX518 400 IPS falan yazıyor, neredeyse 2 katı Katar Pro'nun, o yüzden sorun çıkar mı diye sormuştum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı