Logitech G PRO mouse imleci hareket etmiyor

• Konuyu başlatan akff
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 110

akff

Femtopat
Daha fazla  
Logitech G PRO mouse kullanıyorum aşağı yukarı 1 yıldır, kutusu her şeyi mevcut. Dün gece oyun oynadım, sabah uyandım; dün gece mükemmel çalışıyordu. Sabah uyandım, PC'yi açtım, yeni sipariş ettiğim skatezleri taktım. PC'yi açtığımda farenin hareket etmediğini gördüm. Ne yapabilirim? Başka bir PC'ye, laptopuma taktıgımda yine aynı problem kaynaklanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G PRO mouse kullanıyorum aşağı yukarı 1 yıldır, kutusu her şeyi mevcut. Dün gece oyun oynadım, sabah uyandım; dün gece mükemmel çalışıyordu. Sabah uyandım, PC'yi açtım, yeni sipariş ettiğim skatezleri taktım. PC'yi açtığımda farenin hareket etmediğini gördüm. Ne yapabilirim? Başka bir PC'ye, laptopuma taktıgımda yine aynı problem kaynaklanıyor.

Alt tarafının fotoğrafını atabilir misiniz?

Skatez işlemi sonrası olduysa eğer mousenin iç donanımına bir zarar vermiş olabilir misin dostum?

Dosya Ekleri

• IMG_0112.jpeg
    IMG_0112.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 14

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı