Logitech G PRO Superlight 2 problemleri

rayNd

Decapat
Gpx2 diye gecen bu farenin eger ilk uretimlerinden aldiysaniz, birçok kronik arizayla karsilasabilirsiniz. Ornegin farenin icindeki pil zamanla kendini birakiyor ve fare icinde saga sola carpip ses cikariyor. Zamanla duzeldi. Fakat simdi de sensorum bozuldu. Faremi 4000Hz de kullaniyordum 8000Hz cektim. Ve kasadaki daha hizli bir porta taktim. Gecikmeyi sifira dusurmek icin, sonra Valorant oynarken farenin saga ve sola hareketleri sirasinda sensoru kendi kendine hafif hafif assagiya ve yukariya oynattigini gordum. Sonra eski porta takip fareyi 4000Hz'ye geri cektim. Fakat sorun ufakta olsa hala devam ediyordu. Su an 2000Hz'ye cektim ve bir sorun yok gibi. Fareyi alali 1 sene olacak. Garantisi devam ediyor. Gondersem belki yenisi gelir belki hiçbir sorun duzelmeden geri gonderilir. Saglayici firma penta tek. O yuzden guvenemedim. Bu fareyi alirken DeX versiyonu veya yeni uretim olmasina dikkat edin. Su an magdur oldugumu dusunuyorum ve yedek farem de yok. Bunu tamire gonderirsem faresiz kalacagim. 2000Hz'de kullanmakta bir sakinca gormuyorum ama 2-3 kolay islemden sonra farenin bu duruma gelmesi sacmalik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı