Bilgisayar açıkken belli bir süre hareket ettirmeyince kendi kendini kapatıyor mouse. Ama bilgisayar kapalıyken hiçbir şekilde kendini kapatmıyor ışıkları yanmaya devam ediyor. ErP Ready ayarı kapalı ve açık denedim olmadı nasıl düzeltebilirim?
PC kapattığında mouse yerleşik bellekteki aktif profile geçiş yapar.
G HUB üzerinden RGB efektlerinin kapalı olduğu yeni bir profil oluştur. Yerleşik bellek modu oluşturduğun profili hatırlayıp PC kapalı olduğunda RGB'leri kapatacak.
Tuşundan kapanıyor da onunla mı uğraşacağım hocam.Farenin altındaki tuşdan kapatılmıyor mu ? Bende G pro x superlight var ışığı olmadığı için direkt olarak kapanıyor diye biliyorum.
Uğraşılacak bir şey yok ki hocamTuşundan kapanıyor da onunla mı uğraşacağım hocam.![]()
Kendini kapatma özelliği varken ben neden her seferinde tuşundan kapatayım anlamadım.Uğraşılacak bir şey yok ki hocamarkasını çevirip arkaya doğru ittireceksiniz sadece tuşu.
PC kapattığında mouse yerleşik bellekteki aktif profile geçiş yapar.Kendini kapatma özelliği varken ben neden her seferinde tuşundan kapatayım anlamadım.
Bilgisayarı kapatınca neden açık kalıyor bu niye kapanmıyor onu öğrenmek istiyorum.
PC kapattığında mouse yerleşik bellekteki aktif profile geçiş yapar.
G HUB üzerinden RGB efektlerinin kapalı olduğu yeni bir profil oluştur. Yerleşik bellek modu oluşturduğun profili hatırlayıp PC kapalı olduğunda RGB'leri kapatacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.