Logitech G PRO vs SteelSeries Prime Wireless

Hocam switch değişimi nasıl oluyor?
Saç kurutma makinesi ile skatezleri eritmeden ısıtın, sonra tornavida veya iğne yardımı ile skatezleri çıkartın, aldığınız A.M switchleri eski switchler ile değiştirin, ve skatezleri dikkatli bir şekilde tekrar yerine koyun.

Hocam switch değişimi nasıl oluyor?

Şöyle, pek kolay sayılmaz ama:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlara da ihtiyacınız olacak: Logitech G Pro X Superlight için Hoverpad Mouse Skate Eğer skatezler tekrar yapışmazsa.

Kailh GM8.0 Mouse Switch (2 adet) Yeni switchler.

Ben bunu beceremem hocam. Switchlerde sorun yaşamam ya da memnun olmamam çok mu muhtemel?

Ben bunu beceremem hocam. Switchlerde sorun yaşamam ya da memnun olmamam çok mu muhtemel?
14 gün iade hakkınız var, hiçbir zaman ben bu fare de çift tıklama sorunu görmedim, sırf switchleri üst düzey değil diye alınmamazlık yapmayın.

Bende aynı şekilde vatan indiriminden almayı düşünüyorum. Bana göre de her zaman logitech bir adım öndedir. SS yeni ürün olduğundan riske atmaya değmez.

Hocam switchlerde sorun yaşarsam switch değişimini kim yapabilir? Yani bu işi yapan yerler vs. var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…