Logitech G Pro X kablosuz 7.1 nasıldır?

Ben 1000 TL içerisindeki kulaklıkları diyorum. O bütçeyi geçinçe zaten değişkenlik gösteriyor.

Senin anakartın kötü değildi ki. Game One diyorsan onun amfiye veya ses kartına ihtiyaç duymuyor. Ha, sesin daha çok olmasını istiyorsan amfi veya ses kartı işe yarayabilir ama çoğunlukla böyle kulaklıklarda orta seviye/yeni bir anakartın güçlendirmekte sorun yaşamaması lazım. Yani gerekli bir şey değil. Özellikle hassas olanlarda.

Bu konu da çok uzadı. Sanki sana kötü niyetle tavsiye vermişim veya senin zamanını boşa harcamaya çalışıyormuşum gibi kelimeler kurdun. Artık aldığına göre niye tartışıyoruz? Arctis Pro’yu dilediğin gibi kullan veya öner, umurumda değil.

Hayırlı olsun diliyorum benim de aklımda bunun kablolu gamedac versiyonu var.

@enonertetanem tartışma yok sadece kendi yaşadığım sorunları yazıyorum ve bizden sonra başka kullanıcılar gelip araştırma yaparken ona göre karar vermeleridir.

Zamanım boşa gitmiştir bu doğru bir tespit maalesef.

Gamedac versiyonu oyuna uygun olan modeli değilmi?
Aynen oyunda aldığın killler falan onun ekranına gelebiliyor veya discordda katılan ve konuşanın kim olduğunu o ekranda görebiliyorsun ve belirli ses ayarlarını da oradan ayarlayabilip kapatıp açabiliyorsun benim çok ilgimi çekti tasarımı da hoşuma gidiyor. Büyük ihtimalle black friday indirimlerinde kapacağım bir ürün olacak. Şu an steelseries markasının en üst seviye ürünlerinden biri zaten.

3 yıla 2 kablosuz kulaklık kullandım (Oyuncu kulaklığı) gayet memnunum neresi daha kötü anlamadım gecikme desen yok, kablo desen o da yok, ses kaliteside gayet iyi, 7.1 de var tek sorunu şarj oda halledilir. Bilmeden ürünlere kötü demeyin.

Kablolulara göre daha kötü. İş görürler yoksa.

O kadar kulaklık kullandın peki aralarında bana tavsiye edebileceğin ses yüksekligi açısından Hyperx Cloud Alpha muadil bir ürün önerisinde bulunurmusun kablosuz?
Saygı değer arkadaşlar bu tartışmalarınızın sonucunda buradan bir çok üye söylediklerinizden ders çıkartıp ona göre bir kulaklık seçimi yapıcakdır, tartışma sizin için ne kadar rekabeti oluştursada buradaki üyeler buradaki tartışmalardan kendi payına çıkarıp ona göre kulaklık seçimi yapıcaktır teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için şuanda anladığım kadarı ile Steelseries Artics Pro ya doğru yöneliyorum.

Artic Pro çok iyi bir kulaklık bende onu alcaktım ama bütçem yetmedi. Şu anda Razer Nari Ultimate kullanıyorum 2-2,5 yıllık falan şu an tabi normal olarak pil performansı azaldı onun dışında küçük bir problemi var rahatsız etmeyecek o kadar. Daha öncesinde Razer ManO'war kullanmıştım o da gayet iyiydi ama onu çok hor kullandığım (pedlerini falan yırttım) şu an kullandığım kadar gitmedi. Yani kablosuz kulaklık alma konusunda şüpheniz olmasın gayet rahattırlar, ben ilk kablosuzumdan itibaren bir daha kablolu kullanamayacağımı anladım zaten, aşırı rahat oluyorsun kablo olmyınca.

Kardeşim Logitech G Pro X Wireless ne ne diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…