Logitech G Pro X kablosuz 7.1 nasıldır?

Siz önerdiniz derken tam olarak hangi mesajımda sana model önerdim ben? Genel olarak sadece denediğim yada daha önce kullandığım modellerle ilgili soru görürsem fikirlerimi söylüyorum.

Bu arada beğenmediğin 3 model de open back farkındaysan (HD599, HD600 ve Game One).

@221420 farklı konularda bu tür araştırma yapan kullanıcılara set olarak önerilerde bulunuyorlar.

Bunu yapan 1 ile 2 kişi fazla yok ve ben o konuları takip edip birisi marka model sorulduğunda başkası set öneriyor ve sonradan bizler dikkat etmeleri gerektiği konusunda isteklerini kullanım alanları neyse onlara göre fikirler verdiğimizde beni veya benim gibi düşünenleri başkalaştırıp sonradan tartışmaya girmek istemiyorum diye cevap verilince sonradan alacak kişinin kafası karışınca insanlar doğal olarak çözüm bulamadıkları için umutsuz oluyorlar.

Beni etiketleyip siz önerdiniz diyorsun. Ben sana kulaklık önerdiğimi hatırlamıyorum. En fazla karşılaştırma yapmışımdır ya da bahsi geçen modelle ilgili deneyimim varsa onu yazmışımdır.

Başkasının yazdığı mesajlar beni bağlamaz. Bir mesajın yanlış olduğunu düşünüyorsan alıntılayıp cevabını yazarsın, varsa kanıtını sunarsın. Ya da forum kurallarına uymadığını düşünüyorsan rapor edersin.

Bu arada mesajlarını okuması ve bazen de anlaması gerçekten çok zor, çünkü noktalama işareti kullanmıyorsun hiç.

@221420 az önce mesaj atan arkadaşın rehberindeki 17. ile 18. ve 20. mesajlarını kontrol edebilirsin keşke rehberi stüdyo set önerisi diye açılsaymış başlık.

Oyuncu ekipman tavsiyeleri - Ekim 2020 gibi güzel ayrıntılı bir rehber zaten var sizde aynısını stüdyo önerisi 2020 yapabilirsiniz.

1000 veya 2500 TL arası harcamak isteyen o konudaki rehberlerin birini seçer ve oradan okuyup makalelerden yararlanır.

Yazılarım sizler için zor geliyorsa sizlere uzun yazılar yazıp insanların nasıl bir kul hakkına girip vebal altında kaldığınızı anlatıyorum ki nazikçe umarım anlarsınız diye lütfen önerilerinizi sadece tecrübe ve resimli kanıtlı yapınız gerekirse arkadaşlarla buluşup sorunlarını çözmeyi teklif ediniz.

Ben internet konularında 1 ile 2 arkadaşıma bunu önerip sorunlarının çözülmesi için emek verdim.

Onlara yardımcı olmuşumdur ve mutlu olduklarını gördüm.

@QuaJiHuan Stüdyo kulaklığı, ne olmuş yani? Bunlar sadece müzik yapımı/mixing için kullanılabilecek kulaklıklar değil. Hee, gidip 1500 TL'lik saçma sapan oyuncu kulaklığı mı önerseydim? Çünkü ''Oyuncu'' kulaklığı olduğu için ''oyunlar'' için yapılmış olması lazım. Öyle bir şey yok, stüdyo kulaklıklarıyla hem daha iyi müzik deneyimi hem de daha iyi oyun performansı alırsın. Yardım isteyen kişinin de sadece seçenekler arasındaki farklı kulaklıkları deneyip hangisinin en uygun olacağını bulacak. Seçenekler daraltılıp insana yardım olunuyor bu şekilde.

Oyuncu ekipman tavsiyeleri - Ekim 2020
O kadar iyi bir rehber olmamış benim düşüncemde. Birkaç iyi tavsiye var da detayına inilmemiş ve alternatifler yok.

@enonertetanem senin o detay dediklerin hepsi yazıyor markaların verdiği değerler ve fiyatlar arasındaki kıyaslama ama sen diyorsun ki ne gerek var 1500 TL şu markanın kulaklığına.

Bende diyorum ki ne gerek var stüdyo kulaklığına gitar bağlayıp mıdı klavye bağlayıp partimi vereyim evde ne istiyorsunuz.

@221420 az önce mesaj atan arkadaşın rehberindeki 17. ile 18. ve 20. mesajlarını kontrol edebilirsin keşke rehberi stüdyo set önerisi diye açılsaymış başlık.

Oyuncu ekipman tavsiyeleri - Ekim 2020 gibi güzel ayrıntılı bir rehber zaten var sizde aynısını stüdyo önerisi 2020 yapabilirsiniz.

1000 veya 2500 TL arası harcamak isteyen o konudaki rehberlerin birini seçer ve oradan okuyup makalelerden yararlanır.

Yazılarım sizler için zor geliyorsa sizlere uzun yazılar yazıp insanların nasıl bir kul hakkına girip vebal altında kaldığınızı anlatıyorum ki nazikçe umarım anlarsınız diye lütfen önerilerinizi sadece tecrübe ve resimli kanıtlı yapınız gerekirse arkadaşlarla buluşup sorunlarını çözmeyi teklif ediniz.

Ben internet konularında 1 ile 2 arkadaşıma bunu önerip sorunlarının çözülmesi için emek verdim.

Onlara yardımcı olmuşumdur ve mutlu olduklarını gördüm.

O zaman onu etiketleyeceksin mesajında beni değil. Söylediği şeyler yanlış değil bu arada. Saydığı o open back kulaklıklarda imaging çok daha iyi ve sound stage daha geniş çoğu gaming kulaklığa kıyasla ve bu oyunlarda çok büyük avantaj. He redditten vs alıyor çoğu önerisini ama olsun en azından ingilizce bilmeyen birine yararı olur.

Başkasının rehberinden rahatsız oluyorsan yada forum kurallarına uymadığını düşünüyorsan rapor edebilirsin? Herhangi birinden izin mi alınması gerekiyor rehber hazırlamak için?

Bu arada resimli kanıt istiyorsan onu da atabilirim şu an kullandığım ekipman için. Ama gidip mağazada denediğim model için dur technopata fotoğraf atmam lazım diye uğraşacak değil kimse.

@221420 tamamdır efendi dilediğiniz gibi meydan sizindir koşturun girin insanların haklarına ne benim ne de başkasının umurunda değil.

He ama ileride hesap soran çıkarsa o zaman kıvırmak yok herkese tavsiye verin gerekirse her şeyi önerin nasıl olsa para sizin değil mi?

Ben kimseyi raporlamam nasıl olsa herkesin maskesi düşer ak ve kara ortaya çıkar millet anlar ileride kim nedir ne değildir o zaman iş işten geçmese bari insanlar üzülmese diye umut ediyorum.

He redditten vs alıyor çoğu önerisini ama olsun en azından ingilizce bilmeyen birine yararı olur.
Aynen ya, türkçe doğru düzgün bulamadım. 1400 TL üstü ve civarı kulaklıklar şuanda zaten zor benim için. Yurtdışından da getirtmeyi düşünmedim değil. İnsanların da tercihi farklı olduğu için seçenekleri dizmekten başka çare yoktu ama fena değil rehber bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı