Logitech g Pro X mikrofon ve ses sorunu

Windows sağ alttaki ses işaretine sağ tıklayıp sorunları gidere basmak gerekiyordu sanırım.

Ne yaptınız sorun düzeldi mi bende G PRO X ve Alpha s arasında kaldım.
Benim Pro X'im vardı hiçbir şekilde düzeltemedim. Uygulaması zaten problemliydi. İade ettim kurtuldum. Alpha S ben de düşünüyorum ama ağır olduğunu ve zamanla ağrı yaptığını söyleyenler var onu da düşünmüyorum artık.

Ben yurt dışından sipariş vericam Türkiye'de iade olur mu bilmiyorum ama Alpha s müzik performansı ve fiyatını haketmeyen bir kulaklık diyorlar, Logitech G PRO X sorunu çözen ve çok iyi kulaklık diyende var çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum ve sadece ikisi arasında seçim yapmak zorundayım.

Ayrıca ben uygulamasını kullanıyorum şu an bir sıkıntısı yok siz ne gibi problemler yaşadınız ( güncelleme geldi)

Sorununu çözersen ya da problemi olmayan ürün gelirse zaten güzel bir kulaklık. Mikrofonu aşırı kaliteli. Ama benim kulaklık sesi sorunluydu o yüzden iade ettim ve kulaklık çok ağır kafamı ağrıttı baya.

Türkiye de garantisini gönderebilir miyim? (Yurt dışından alınacak ve getirilecek)

Sorunu çözebilen oldu mu? Sesler sorround açınca teneke kutudaymış geliyor. Açmayınca ise çok boğuk ve kısık geliyor oyunlarda. Çıldırmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…