Logitech G PRO X'i 2 gün önce aldım. Tek sıkıntı çektiğim konu mikrofonuna ne ayar yaparsam yapayım. Sesi abartı derecede alıyor, her şeyi iletiyor. Kafayı yicem. Logi desteğe yazdım onlarda iade et cart curt, şunları falan yap diye saçmalıyor.
Logitech G PRO X'i 2 gün önce aldım. Tek sıkıntı çektiğim konu mikrofonuna ne ayar yaparsam yapayım. Sesi abartı derecede alıyor, her şeyi iletiyor. Kafayı yiyeceğim. Logi desteğe yazdım onlarda iade et cart curt, şunları falan yap diye saçmalıyor.
Atar mısınız merak ettim.Size kullandığım ayarı atayım mı? Dibimde olan kişilerin dahi sesi gelmiyor.
Logitech G PRO X'i 2 gün önce aldım. Tek sıkıntı çektiğim konu mikrofonuna ne ayar yaparsam yapayım. Sesi abartı derecede alıyor, her şeyi iletiyor. Kafayı yiyeceğim. Logi desteğe yazdım onlarda iade et cart curt, şunları falan yap diye saçmalıyor.
Atar mısınız merak ettim.
Hocam deneyeceğim çok teşekkür ederim çok sağolun. Bir tek bu problemi kafaya takmıştım. Gürültü azaltma ne hikmetse çalışmıyor bende. Ama sizin ayarlarınızı deneyeceğim.Size kullandığım ayarı atayım mı? Dibimde olan kişilerin dahi sesi gelmiyor.
Çok kaliteli ayarını da atarsanız sevinirimAyrıca çok kaliteli mikrofon ayarı isterseniz atarım, bunu abimle aynı odada otururken kullanıyorum.
Hocam bu ayarları yaptıktan sonra discord'da denedim maalesef alıyor sesleri. Hatta maçı izliyordum şimdi. Spiker sesini falan alıyor yani kulaklık anlamadım gitti.Ayrıca çok kaliteli mikrofon ayarı isterseniz atarım, bunu abimle aynı odada otururken kullanıyorum.
Hocam bu ayarları yaptıktan sonra Discord'da denedim maalesef alıyor sesleri. Hatta maçı izliyordum şimdi. Spiker sesini falan alıyor yani kulaklık anlamadım gitti.
Çok kaliteli ayarını da atarsanız sevinirim![]()
Çok kaliteli ayarını da atarsanız sevinirim![]()
Hocam deneyeceğim çok teşekkür ederim çok sağ olun. Bir tek bu problemi kafaya takmıştım. Gürültü azaltma ne hikmetse çalışmıyor bende. Ama sizin ayarlarınızı deneyeceğim.
Çok kaliteli ayarını da atarsanız sevinirim
Hocam bu ayarları yaptıktan sonra Discord'da denedim maalesef alıyor sesleri. Hatta maçı izliyordum şimdi. Spiker sesini falan alıyor yani kulaklık anlamadım gitti.
Hayır hocamHocam siz yan sesten mi deniyorsunuz? Yan ses ayarında bende de öyle zaten.
Çekip atıyorum.
hocam 100 ve 70 değil, 100 ve 20 olacak.Hayır hocamYan ses 0'da buna rağmen sesleri alıyor. Yan sesi kendimi duymak için ara sıra açıyorum. Hatta size ekliyim atıyorum o kısmı. Spiker konuşuyor şuan hoparlörlerden ve sesi alıyor gördüğünüz gibi
Yine aynı hocam spiker konuşuyor sesi algılıyor. Discord krispi kapatınca arkadaşlar oda da ki herşeyi duyuyor vallaha.hocam 100 ve 70 değil, 100 ve 20 olacak.
Yine aynı hocam spiker konuşuyor sesi algılıyor. Discord krispi kapatınca arkadaşlar oda da ki her şeyi duyuyor vallaha.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.