Logitech G Pro X sesi az

ses kısıkılığı ile ilgil sıkntım yok am ses esk,ii kulalklığıma göre çok daha boğuk geliyor oyunlarda usbyide de kullanıyorum tavsiyeniz nedir

Arkadaşlar g pro x kullanıyorum.Ses kasamayanlar için şunu tavsiye ediyorum 7.1 açık bir şekilde sağ sol çapraz ses düzeylerini 10 yapın ön sesi 5 6 veya 7 yapın ben 6 da kullanıyorum çok daha iyi oluyor.Eq olarak csgo franz kullanıyorum dts ne işe yarıyor tam anlamadım ama genişte kullanıyorum ayrıca 7.1 ayarları yaparken bass düzeyi var ben de çalışmıyor ama siz onu mümkün olduğunca düşürün çünkü tizler daha önemli.Bir de bu eq ile mikrofon ayarlamaya felan çalışmayın çok inceliyor ses varsayılan eq kullanın.

benim ses duşuklugu g hub yuliyince oluyor ama yüklemeyince blue voice ayamıyorum cozumunuz nedir

benim ses duşuklugu g hub yuliyince oluyor ama yüklemeyince blue voice ayamıyorum cozumunuz nedir
Ghub yükledikten sonra eq ayarlarındaki değerleri arttır.+12db e yakın yap mümkün olduğunca eğer olmazsa voicemeeter yükleyebilirsin.

Merhaba G733 aldım aynı dert bendede var çözüm bulabilirseniz haber verirmisiniz

EQ ayarlarını yaptınız mı? Oyunun ses durumunu da kontrol edin.
GHUB ayarlarını biraz kurcaladım tabi oyun sesleride ful windows seside full silah sıkarken sağır olucam nerdeyse ama ayak sesi eh işte pubgmobile emülatör oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…