Dariahlazatova Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 696 Çözümler 1 3 Nisan 2021 #31 xbadking06 dedi: GHUB ayarlarını biraz kurcaladım tabi oyun sesleride ful windows seside full silah sıkarken sağır olucam nerdeyse ama ayak sesi eh işte pubgmobile emülatör oynuyorum Genişletmek için tıkla... Özel ayarları vardır G Hub üzerinden aratın. Biraz araştırın. Diğer oyunlarda nasıl peki? Valorant, CS:GO gibi.
xbadking06 dedi: GHUB ayarlarını biraz kurcaladım tabi oyun sesleride ful windows seside full silah sıkarken sağır olucam nerdeyse ama ayak sesi eh işte pubgmobile emülatör oynuyorum Genişletmek için tıkla... Özel ayarları vardır G Hub üzerinden aratın. Biraz araştırın. Diğer oyunlarda nasıl peki? Valorant, CS:GO gibi.
RYR Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #32 Dariahlazatova dedi: Özel ayarları vardır G Hub üzerinden aratın. Biraz araştırın. Diğer oyunlarda nasıl peki? Valorant, CS:GO gibi. Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildiniz mi ben 1 senedir bu şekilde kullanıyorum
Dariahlazatova dedi: Özel ayarları vardır G Hub üzerinden aratın. Biraz araştırın. Diğer oyunlarda nasıl peki? Valorant, CS:GO gibi. Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildiniz mi ben 1 senedir bu şekilde kullanıyorum
Burak270 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #33 gork1syo dedi: Kulaklığın 7.1'ini kapatın önce sonra topluluk yazılımları var oradan sound 3.0 ı yükleyin ve bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... O TOPLULUK YAZILIMLARI NEREDE KARDEŞİM BİR TÜRLÜ BULAMADIM
gork1syo dedi: Kulaklığın 7.1'ini kapatın önce sonra topluluk yazılımları var oradan sound 3.0 ı yükleyin ve bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... O TOPLULUK YAZILIMLARI NEREDE KARDEŞİM BİR TÜRLÜ BULAMADIM