Elektronik Logitech G PRO X Superlight 1359TL

• Konuyu başlatan SCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.464
Bu gece 00.00'a kadar olan bir indirim. Satıcı: Hepsiburada.

İhtiyacı olanlar kesinlikle kaçırmamalı. Normal G Pro Wireless kullanan biri olarak şiddetle tavsiye ederim. Benimki bi' de bundan biraz daha ağır ve 4 senedir kullandığımı düşünürsek, halihazırda hala kullanmam ve sorun yaşamıyor olmam da cabası. Ne skatez değiştirdim, ne yanında gelen yan tuşları değiştirdim. Hiçbir bakım / onarım / yenileme yapmadan 4 sene dile kolay... Zaten bir çoğumuz mouse'un kalitesini biliyoruz ama almak isteyen arkadaşlara fikir vermek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım bende az önce ama ben satacağım hiç kutusunu açmadan 300 TL kar edilebilir diye düşünüyorum :D en ucuz 1799 TL baktığım her sitede :D
Umarım dilediğin gibi olur :D Ben 1 hafta önce amazondan SS Aerox 5 sipariş vermiştim, 1 haftadır kapalı kutu koydum 900'den ama saçma sapan teklifler dışında yazan yok :D umarım sen başarılı olursun :)

1100 TL beyaz olanını almıştım ama doların bu kadar yükseldiğini düşünürsek iyi fiyat.
Beyaz bu fiyatta olsaydı bende yapıştırırdım :D

Umarım dilediğin gibi olur :D ben 1 hafta önce Amazon'dan SS aerox 5 sipariş vermiştim, 1 haftadır kapalı kutu koydum 900'den ama saçma sapan teklifler dışında yazan yok :D umarım sen başarılı olursun :)

Beyaz bu fiyatta olsaydı bende yapıştırırdım :D

Dostum mevzu şu senin sattığın mouse zaten 998 TL Amazon'da var 990 TL Hepsiburada var yani o fiyata adam senden alıcağına direkt mağazadan alıyor :D bu aldığım mouse şu an en düşük 1799 TL hadi olsun 1700 ben bunu 1650 TL satsam 300 TL yeterli bana :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı