Dex versiyonu alinir.Claw grip tutuş ile oynuyorum ve genellikle CS2 oynamak için alacağım acaba önerir misiniz? Şu an Logitech G-203 kullanıyorum büyük bir fark yaratır mı Logitech G PRO X Superlight 2?
Ne farkı var?Dex versiyonu alinir.
Ne farkı var?
İkisi arasında ki farklara baktım:
Düz modeli biraz daha küçük ve hem sağ hem sol el için.
DeX modeli hıra daha büyük ve sadece sağ el için.
Bence YouTube'tan ikisinin de videolara bakın, aklınıza hangisi yatarsa onu alın, ikisinin arasında ki fiyat farkı 850 900 ₺ civarında.
İkisi de teknik veri olarak aynı sadece DeX ergo yapıda başka hiçbir fark yok.Sanirsam daha gelismis ve "alinir" denilen model.
Bende düz Superlight 2 kullanıp satmıştım sırf malzeme kalitesi yüzünden. Bütçeyi zorlamadan ATK X1 bakabilirsiniz.Alınmaz. Dex kullanıyorum malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmedi. 6000 TL bütçelere daha premium mouseler var eğer sadelik olsun ve marka olsun diyorsanız alabilirsiniz.
İkisi de teknik veri olarak aynı sadece DeX ergo yapıda başka hiçbir fark yok.
F1 Pro kullandım aşırı çin malı hissiyatı verdi bana 2 ayda yanları sıktığımda gıcır gıcır ses yapmaya başlamıştı garantiye gönderdiğimde "normal durum" demişlerdi o yüzden onu da ikinci elde satmıştım. Pulsar veya Lamzu bakılabilir bence özellikle pulsar'ın malzeme kalitesi aşırı iyi.Bende düz Superlight 2 kullanıp satmıştım sırf malzeme kalitesi yüzünden. Bütçeyi zorlamadan ATK X1 bakabilirsiniz.
Claw grip tutuş ile oynuyorum ve genellikle CS2 oynamak için alacağım acaba önerir misiniz? Şu an Logitech G-203 kullanıyorum büyük bir fark yaratır mı Logitech G PRO X Superlight 2?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.