Logitech G PRO X Superlight 2 alınır mı?

Bütçe
5000

pcsimcap

Hectopat
Daha fazla  
Profesyonel Valorant oynuyorum. Tepki süresi benim için önemli. Kablosuz kaliteli mouse arıyorum. Sizce alınır mı? Yoksa farklı modellere mi yönelmeliyim?

Profesyonel Valorant oynuyorum. Tepki süresi benim için önemli. Kablosuz kaliteli mouse arıyorum. Sizce alınır mı? Yoksa farklı modellere mi yönelmeliyim?

Evet 4600 TL'ye göre iyi bir mouse.

4600 TL'ye alınmaz. Gereksiz pahalı. Kötü ürün değil ama neredeyse yarı fiyatına daha iyi donanımlı ürünler var.

4600 TL'ye alınmaz. Gereksiz pahalı. Kötü ürün değil ama neredeyse yarı fiyatına daha iyi donanımlı ürünler var.
Donanım olarak başa mcu ve sensör geliyor zaten, sensör olarak şarj süresi 150 saat, 8000 Hz polling rate ve 1 MS gecikemye sahip , switchleri tactile hissettiriyor. Malzeme kalitesi olarak üst seviye değil fakat mouseta gıcırdama/çatırdama sorunu yok Lamzu ve Vgn'nin bazı mouselarında olduğu gibi. Aynı fiyat bandında 1-2 rakibi var örneğin Maya X .

Önere bileceğim başka mouselarda var
Yakın fiyat bantlarında.

Lamzu Atlantis

ATK Blazing Sky F1 Extreme (ben olsam bunu seçerdim çok hafif)

Lamzu Maya X

Bu mouselarada bakabilirsin
Bütün attığım linkler Wraith sitesine ait.

Hocam önerebileceğiniz mouse var mı peki gpx 2 ayarlarında.
Maya X var, eğer bütçe çıkarsa Beast X Max al geç , fakat Logi garantisi kesinlikle Wraith garantisinden daha iyidir. Wraith'ta bazen bakmıyorlar ürüne geri gönderiyorlar veya tamir etmeye çalışıyorlar, Logitech bozulursa direk yenisini yolluyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı