Cinar_Pehlivanli
Hectopat
Daha fazla
Hocalarım selamlar. Yaklaşık 4-5 senedir Logitech G402 hyperion Fury kullanıcısıyım. Mouse taş gibi hala gidiyor fakat ben kablosuz ve daha kaliteli bir fareye geçiş yapmak istiyorum. Logitech marka ürünlerden çok memnunum. Araştırmalarım sonucu G PRO X Superlight 2 DeX ve G502 X Plus ürünleri arasında takılı kaldım. Biri diğerine nazaran çok daha hafif ve sade bir fare. G502 X tam bir uzay mekiği. Sizlere bunun hakkında birkaç sorum var.
1- G PRO X Superlight 2 DeX alırsam ağır bir mouse olan G402'den geçiş sürecinde sıkıntı yaşar mıyım?
2- G PRO X Superlight 2'nin bir önceki atasında (G PRO X Superlight) olan scroll wheel problemi bu farede da var mı?
3-G PRO X Superlight 2'nin skatezlerinin çok kötü olduğunu duydum. Hyperion Fury'den geçince çok sorun olacağını düşünmüyorum ama sizce durum nasıl?
4- Birbirlerine kıyasla sizce hangi fareyi almalıyım?
Tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var. İlk defa bu kadar kararsız kaldım. Şimdiden teşekkürler.
1- G PRO X Superlight 2 DeX alırsam ağır bir mouse olan G402'den geçiş sürecinde sıkıntı yaşar mıyım?
2- G PRO X Superlight 2'nin bir önceki atasında (G PRO X Superlight) olan scroll wheel problemi bu farede da var mı?
3-G PRO X Superlight 2'nin skatezlerinin çok kötü olduğunu duydum. Hyperion Fury'den geçince çok sorun olacağını düşünmüyorum ama sizce durum nasıl?
4- Birbirlerine kıyasla sizce hangi fareyi almalıyım?
Tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var. İlk defa bu kadar kararsız kaldım. Şimdiden teşekkürler.