Kanka amaç FPS oyunlarıyla kesinlikle ninjitsu Sora V2'yi öneririm Logitech bu parayı hak etmiyor Sora V2'ye bir de 4K dungle alırsanız tadından yenmez oda ayaklaşık 4500 civarına geliyor.
Logitech'in kullandığı özelliklere bakıyorum da daha ucuza daha iyi performans veren fareler var yıllardın neden Logitech kullanılıyor bilmiyorum bir tek G303 deadulus Apex kullandım pek de memnun değildim alırken çok güvenmiştim 3 ay kullanıp sonra sattım ve razera geçmiştim bu olayı 4 5 sene önce yaşadım.
Kalite testi kanka. Yandan bastırınca da gıcırdıyor.
"Alttan basınca gıcırdıyor, alınmaz" demedim zaten kanka. Gıcırtı yapıyor olması, malzemenin kalitesiz olduğunu gösteriyor. Fakat bu kapı gıcırtısı serisi Prime'ın, Superlight 2'den daha sağlam olduğu iddia edildi. Sen de mi aynı düşünüyorsun kanka?
Büyük markaların hepsi sponsor oluyor takımlara örnek en son major şampiyonu takımının 4 oyuncusu logitech, 1 oyuncusu razer kullanıyor. Takım oyuncuları seçimlerinde özgür bırakılıyor, g2 takımı mesela 2 oyuncu razer, 1 oyuncu logitech, 2 oyuncu farklı model klavye kullanıyor aynı zamanda oyuncuların bazıları Razer klavye kullanırken aynı zamanda Logitech mouse kullanıyorlar. Daha da örnekler verebilirim istersen