Logitech G PRO X Superlight 2 lıghtspeed alınır mı?

MediaMarkt'ta 4500 TL'ye düşmüş, alınır mı?
Aynı fiyatta daha iyileri var fakat Logitech garantisi, shape'i, ünlü bir kronik sorunu olmaması alınabilir duruma getiriyor. Ayrıca ben ne kadar umursamamda 8000 Hz güncellemesi gelmiş yanılmıyorsam. Gidip viper V3 pro kullanıp buna geçsen hissiyat farkı olmuyacak, bir süreden sonra mouse'a para dökmek israf. Ben olsam Viper V2 pro yada Wraith'tan fiyat performans Çin mouse almıştım .

Kalite testi kanka. Yandan bastırınca da gıcırdıyor.

"Alttan basınca gıcırdıyor, alınmaz" demedim zaten kanka. Gıcırtı yapıyor olması, malzemenin kalitesiz olduğunu gösteriyor. Fakat bu kapı gıcırtısı serisi Prime'ın, Superlight 2'den daha sağlam olduğu iddia edildi. Sen de mi aynı düşünüyorsun kanka?
Bu gıcırdama mevzusunun malzeme kalitesi ile alakası yok. Shell ile alt plastik kısım arasında minicik boşluk olunca oluyor. Viper V3 Pro'da bile denk gelme ihtimali var. Arkadaşımdaki Prime farede bu durum yok. Size denk gelmiş.
Superlight malzeme kalitesinin kötü olması ise plastiğin direkt kötü olmasından kaynaklı.

Aynı fiyatta daha iyileri var fakat Logitech garantisi, shape'i, ünlü bir kronik sorunu olmaması alınabilir duruma getiriyor. Ayrıca ben ne kadar umursamamda 8000 Hz güncellemesi gelmiş yanılmıyorsam. Gidip viper V3 pro kullanıp buna geçsen hissiyat farkı olmuyacak, bir süreden sonra mouse'a para dökmek israf. Ben olsam Viper V2 pro yada Wraith'tan fiyat performans Çin mouse almıştım .
8khz için dongle lazım o da trde yok.

Kesinlikle mumnun kalcaksın, aynı zamanda klavyesini de öneririm gx brown switchlisi Amazon da mevcut şuan, 7200 den indirime girmiş ufak bir miktar, 5 10 yıl götürür seni bu ürünler.

Logitech'in tüm klavyeleri fiyatlarına göre berbat. Özellikle GX switchler kalite olarak cherrye yakın switchler. Bu fiyata mekanik klavye almakta ayrı bir yanlış manyetik klavyeler var iken.

İyi yapmışsın kardeşim, profesyonel oyuncuların %90 ı Logitech kullanıyor, parasının karşılığını alırsın, iyi ki forumdaki yorumları dinlememişsin :D
Sponsorluktan , tek Logitech değil Razer ve SteelSeries'de aynısını yapıyor

Kesinlikle mumnun kalcaksın, aynı zamanda klavyesini de öneririm gx brown switchlisi Amazon da mevcut şuan, 7200 den indirime girmiş ufak bir miktar, 5 10 yıl götürür seni bu ürünler.

Çok pahalı o, eski nesil G pro x tkl çok daha fiyat performans hotswap özellikliydi 2023 modeli iyi değil.

Büyük markaların hepsi sponsor oluyor takımlara örnek en son major şampiyonu takımının 4 oyuncusu Logitech, 1 oyuncusu Razer kullanıyor. Takım oyuncuları seçimlerinde özgür bırakılıyor, G2 takımı mesela 2 oyuncu Razer, 1 oyuncu Logitech, 2 oyuncu farklı model klavye kullanıyor aynı zamanda oyuncuların bazıları Razer klavye kullanırken aynı zamanda Logitech mouse kullanıyorlar. Daha da örnekler verebilirim istersen 😅

Ben kendi deneyimime bakarım logiden Razer'e geçtim. Ve hem ele oturması hem de sensör ve anahtar kalitesi bence Razer daha iyi. Logi sadece pil ömrü çok daha iyi.
Hem de fiyat yarısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı