Logitech G PRO X Superlight 2 lıghtspeed alınır mı?

Tamam sipariş ettim 3 taksitle vade farkı yokmuş zaten.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hepinize.

İyi yapmışsın kardeşim, profesyonel oyuncuların %90 ı Logitech kullanıyor, parasının karşılığını alırsın, iyi ki forumdaki yorumları dinlememişsin :D

Logitech'in kullandığı özelliklere bakıyorum da daha ucuza daha iyi performans veren fareler var yıllardın neden Logitech kullanılıyor bilmiyorum bir tek G303 deadulus Apex kullandım pek de memnun değildim alırken çok güvenmiştim 3 ay kullanıp sonra sattım ve razera geçmiştim bu olayı 4 5 sene önce yaşadım.

2 ay önce 500₺'ye satılan Steelseries Prime'ın malzeme kalitesi bile Superlight'tan çok çok daha iyi. Muadillerine göre tek artısı pil ömrü.

Prime'a alttan bastırınca kapı gibi gıcırdıyordu.

Konuyla alakasız niye alttan bastırıyorsun ki ters mı kullanıyorsun mouse u kanka?

Kalite testi kanka. Yandan bastırınca da gıcırdıyor.

"Alttan basınca gıcırdıyor, alınmaz" demedim zaten kanka. Gıcırtı yapıyor olması, malzemenin kalitesiz olduğunu gösteriyor. Fakat bu kapı gıcırtısı serisi Prime'ın, Superlight 2'den daha sağlam olduğu iddia edildi. Sen de mi aynı düşünüyorsun kanka?

Evet sponsorluk diye bir şey var. 🤣 🤣 🤣 🤣
Büyük markaların hepsi sponsor oluyor takımlara örnek en son major şampiyonu takımının 4 oyuncusu logitech, 1 oyuncusu razer kullanıyor. Takım oyuncuları seçimlerinde özgür bırakılıyor, g2 takımı mesela 2 oyuncu razer, 1 oyuncu logitech, 2 oyuncu farklı model klavye kullanıyor aynı zamanda oyuncuların bazıları Razer klavye kullanırken aynı zamanda Logitech mouse kullanıyorlar. Daha da örnekler verebilirim istersen 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı