Logitech G PRO X superlight double Click sorunu devam ediyor mu?

G PRO X Superlight, tavsiye ettiğim bir ürün değil. Bu denli üst seviye gözüken bir üründe Omron 20M switchlerin bulunması tam bir fiyasko. Omron 20M, 200-300 liralık farelere konulan bir switch.

G PRO X superlight, tavsiye ettiğim bir ürün değil. Bu denli üst seviye gözüken bir üründe Omron 20M Switch'lerin bulunması tam bir fiyasko. Omron 20M, 200-300 liralık farelere konulan bir Switch.

Hocam bu şekilde bir ürünü Switch'lerinden dolayı önermemek yanlış ve değerlendirme yönünüzde yanlış dünyanın en iyi Switch'i olan Razer optik Switch'ler 300-400 TL'lik ürünlerde var fiyatına değil içeriğine bakın.

Hocam bu şekilde bir ürünü switchlerinden dolayı önermemek yanlış ve değerlendirme yönünüz de yanlış dünyanın en iyi switchi olan Razer optik switchler 300-400 TL'lik ürünlerde var fiyatına değil içeriğine bakın.
Omron 20M hakkında yeterli bilginiz yok belli oluyor. En çok doubleclick ile karşılaşılan switch türlerinden bir tanesidir. Sen bunu gidip de high-end diye ürettiğin ürüne koyarsan oturur dalga geçerim.

Diğer bir konu 300-400 TL'lik Razer optik switch var demişsin. DeathAdder V2, Viper 8 kHz ve Basilisk V2, V3 modellerinde var. Bu modeller artık 300-400 TL değil, haberin olsun. En ucuzu 850 TL oldu.

Kaldı ki kıyaslayamazsın, çünkü saydığım modellerin hepsi kablolu iken G PRO X Superlight ise kablosuz bir mouse. Üstelik görece daha hafif. Tüm bu etkenler de doğal olarak fiyata yansır.

Yeni çıkan Viper V2 Pro ve DeathAdder V3 Pro'yu incelersen fark edersin. İkisi de hafif, ikisi de kablosuz, ikisi de dünyanın en iyi sensörü olan Focus Pro 30K'ye sahip, ikisi de 90M Razer Gen3 Optik Switchlere sahip.

Logitech G PRO X Superlight'ın rakiplerini yakından incelediğin zaman, G PRO X Superlight'ın ne kadar rezil bir ürün olduğunu daha iyi anlarsın.

Omron 20M hakkında yeterli bilginiz yok belli oluyor. En çok doubleclick ile karşılaşılan Switch türlerinden bir tanesidir. Sen bunu gidip de high-end diye ürettiğin ürüne koyarsan oturur dalga geçerim.

Diğer bir konu 300-400 TL'lik Razer optik Switch var demişsin. DeathAdder v2, Viper 8 khz ve Basilisk v2, V3 modellerinde var. Bu modeller artık 300-400 TL değil, haberin olsun. En ucuzu 850 TL oldu.

Kaldı ki kıyaslayamazsın, çünkü saydığım modellerin hepsi kablolu iken G PRO X superlight ise kablosuz bir mouse. Üstelik görece daha hafif. Tüm bu etkenler de doğal olarak fiyata yansır.

Yeni çıkan Viper V2 Pro ve DeathAdder V3 Pro'yu incelersen fark edersin. İkisi de hafif, ikisi de kablosuz, ikisi de dünyanın en iyi sensörü olan focus Pro 30K'ye sahip, ikisi de 90M Razer gen3 optik Switch'lere sahip.

Logitech G PRO X Superlight'ın rakiplerini yakından incelediğin zaman, G PRO X Superlight'ın ne kadar rezil bir ürün olduğunu daha iyi anlarsın.

Hocam ben Mouse'ları kıyaslamadım sadece Switch kıyaslaması yaptım hem Omron 20M sadece G PRO'da sıkıntı model O'da kullanılıyor ve hiçbir sıkıntı yok aynı zamanda önceden attığım mesaja bakarsanız bende G PRO'yu sevmiyorum.

Hocam ben Mouse'ları kıyaslamadım sadece Switch kıyaslaması yaptım hem Omron 20M sadece G PRO'da sıkıntı model O'da kullanılıyor ve hiçbir sıkıntı yok aynı zamanda önceden attığım mesaja bakarsanız bende G PRO'yu sevmiyorum.
Dostum switch aynı switch. Neyi sıkıntı yapmayacak? Glorious Model O eğer ben bu switchi kullanıyorum ama kendime göre modladım diyorsa, eyvallah. Ama olduğu gibi kullanıyor, herhangi bir modlama yok. Mesela Razer mekanik anahtarlı mouselarını modluyor. DeathAdder V2 X modelinde örneğin Kailh GM4.0 60M var ama Razer bunu öyle bir modlamış ki, stok Kailh GM4.0 ile 22ms tıklama gecikmesi alınıyorken Razer modlaması sonrası bu değer 3.8ms'ye düşüyor.

Dostum Switch aynı Switch. Neyi sıkıntı yapmayacak? Glorious Model O eğer ben bu Switch'i kullanıyorum ama kendime göre modladım diyorsa, eyvallah. Ama olduğu gibi kullanıyor, herhangi bir modlama yok. Mesela Razer mekanik anahtarlı farelerinı modluyor. DeathAdder V2 X modelinde örneğin Kailh GM4.0 60M var ama Razer bunu öyle bir modlamış ki, stok Kailh GM4.0 ile 22ms tıklama gecikmesi alınıyorken Razer modlaması sonrası bu değer 3.8Ms'ye düşüyor.

Hocam modlama yapmadım diyor zaten bu modlamayı Switch üretebilen markalar yapabiliyor.

Hocam modlama yapmadım diyor zaten bu modlamayı Switch üretebilen markalar yapabiliyor.
Tamam bu da demektir ki Model O'da Omron 20M varsa onunla da doubleclick ile karşılaşabilir.

Hocam öyle durabilir ama değil G PRO'da bu Omron mekanizması sıkışıyor o yüzden Model O'da böyle bir şey yok.
Switchin dandik olduğu gerçeği değişmez. Kaldı ki Model O da zaten iyi bir mouse değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı