Hero farenin sensörünun adı. O fiyata daha iyi Mouse'lar var. G PRO X Superlight fiyatını hak etmiyor.
Neler var mesela 3000TL bandında.
Önce el boyutunu ve tutuş şeklini belirtir misin?
claw*Şu an Rival 3 kullanıyorum finger tip calm pazen palm tutuyorum el ölçümü ölçmedim o yüzden şu an kullandıpğğım fareyi belirttim eğer çok önemliyse ölçerim.
calm değilŞu an Rival 3 kullanıyorum finger tip calm pazen palm tutuyorum el ölçümü ölçmedim o yüzden şu an kullandıpğğım fareyi belirttim eğer çok önemliyse ölçerim.
claw*

pro ve promax farkı ne@TTMehmet Pulsar X2H Medium 4K Wireless Mouse
Şunlar daha iyi seçimler.![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
yazıyormuş tamam buldumpro ve promax farkı ne
Pro ve promax farkı ne.
Yazıyormuş tamam buldum.
aradakı 500 lira farka değermi çünki 2 tane alcam bi bana bi kardeşimeWraith de yazmayan mcu farkı da var aralarında. Pro 52833, Pro Max de 52840 mcu var.
Aradakı 500 lira farka değer mi çünkü 2 tane alacağım bir bana bir kardeşime.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.