Logitech G PRO X vs ASUS ROG theta 7.1

• Konuyu başlatan Zepp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 911

Zepp

Hectopat

Bu iki kulaklık arasında kaldım. PC'de kullanacağım. ASUS Theta'nın aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğine emin değilim ki ürün hakkında fazla yorum da yok. Logitech hakkındaki yorumlar ise tatmin ediciydi. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Alternatif kulaklık tavsiyesi de alabilirim.
Wireless tutkunu biri değilim Wireless teknolojisine para vermek yerine ses kalitesi ve mikrofona para vermeyi tercih ederim ama kablosuz da olur tabii ki.

Bütçem: 5000-6000₺

Bende G Pro X'de var
Corsair Virtuoso SE kablosuz da var.
Asus hakkında bir fikrim yok ama G PRO X hakkatten iyi. Özellikle GHUB üzerinden dünyada kullanan herkesin yaptığı Preset ayarlarını indirip kulaklığı ve mikrofonu çok iyi, istediğiniz kalite ve ayara getirebiliyorsunuz. G PRO X'in kutusundan hem deri hem yumuşak deri olmayan kulaklık pedleri çıkıyor yedek. Karar senin G PRO X üzmez.

EK olarak o 5K fiyatı hak etmiyor ASUS kimse kusura bakmasın.

MixAmp'de geliyor anladığım kadarıyla. Onunla beraber bu kulaklık oyuncu kulaklıklarında rakipsiz oluyor. Burdan da okuyabilirsiniz.

Bende G Pro X'de var
Corsair Virtuoso SE kablosuz da var.
Asus hakkında bir fikrim yok ama G PRO X hakkatten iyi. Özellikle GHUB üzerinden dünyada kullanan herkesin yaptığı Preset ayarlarını indirip kulaklığı ve mikrofonu çok iyi, istediğiniz kalite ve ayara getirebiliyorsunuz. G PRO X'in kutusundan hem deri hem yumuşak deri olmayan kulaklık pedleri çıkıyor yedek. Karar senin G PRO X üzmez.

EK olarak o 5K fiyatı hak etmiyor ASUS kimse kusura bakmasın.
Önerilenlere baktım ama bakınca neden 2 g pro x ödemem gerektiğini anlamadım. Yani kablolu olarak en mantıklı logitech ürünü bu gibi görünüyor. Sanıyorum en pahalısı da bu. GHUB ise çok kullanışlı. 5-6k kulaklık yerine 2.5kya bunu alırsam mekanik klavye de ekleyebilirim üstüne.

Ama biraz daha bakınmaya devam edeceğim novo proyu biraz daha araştırayım

Önerilenlere baktım ama bakınca neden 2 g pro x ödemem gerektiğini anlamadım. Yani kablolu olarak en mantıklı logitech ürünü bu gibi görünüyor. Sanıyorum en pahalısı da bu. GHUB ise çok kullanışlı. 5-6k kulaklık yerine 2.5kya bunu alırsam mekanik klavye de ekleyebilirim üstüne.

Ama biraz daha bakınmaya devam edeceğim novo proyu biraz daha araştırayım
Tabii tabii, kablolu al bendeki kablolu zaten ( G pro X )
Kablosuz olarak 2 adet virtuoso kullanıyorum. Kablosuz tabii ki daha rahat özgürsün. Ama inan gerek yok uçuk fiyatlar vermeye. İyi araştır kafana ne yatarsa onu al bence.

Steelseries Arctis Nova Pro öneririm o fiyat bandında. Asus kulaklıkların fiyatları hep yüksek ama çoğu, bilhassa da mikrofon yönünden çok başarısızlar.
Bu kulaklığın bariz farkı hi-res anladığım kadarıyla. Ama hiç hi-res dinlemediğim için aradaki farkı değerlendiremiyorum. 6000₺ verebilirim fakat çok vermemeyi tercih ederim 2500₺ olmasından ötürü G PRO X epey ilgimi çekiyor. Asus’u ise eledim tamamen

@Aolzarin Logitech G PRO X Kablosuz LIGHTSPEED Oyun Kulaklığı Mavi VO! CE Mikrofon Teknolojisi, 50mm PRO-G Hoparlör, DTS Kulaklık: X Siyah (Yenilenmiş) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Şu fiyatlar korkunç iyi değil mi? Bir yanlışlık yoksa wireless olanı olmak çok mantıklı görünüyor

Son düzenleme:
Bu kulaklığın bariz farkı hi-res anladığım kadarıyla. Ama hiç hi-res dinlemediğim için aradaki farkı değerlendiremiyorum. 6000₺ verebilirim fakat çok vermemeyi tercih ederim 2500₺ olmasından ötürü G PRO X epey ilgimi çekiyor. Asus’u ise eledim tamamen

@Aolzarin Logitech G PRO X Kablosuz LIGHTSPEED Oyun Kulaklığı Mavi VO! CE Mikrofon Teknolojisi, 50mm PRO-G Hoparlör, DTS Kulaklık: X Siyah (Yenilenmiş) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Şu fiyatlar korkunç iyi değil mi? Bir yanlışlık yoksa wireless olanı olmak çok mantıklı görünüyor
Acayip iyi, yurtdışından geliyor ve vergiyide bu satın alım esnasında ödüyosun çok iyi. Çok ucuz. Param olsa alırdım bir tane daha :D

Acayip iyi, yurtdışından geliyor ve vergiyide bu satın alım esnasında ödüyosun çok iyi. Çok ucuz. Param olsa alırdım bir tane daha :D
1700’e inanılmaz iyi ya alıyorum ben bunu

Ürünler yenilenmiş ürünlermiş

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı