Merhaba, bugün satın aldığım Logitech G PRO X Wireless kulaklığımı kullanmaya başladım. Sesi çok aşırı düşük geldi kulağıma. Bunun bir çözümü yok mu? Uygulmasında da çözüm bulamadım. İade etmek istiyorum eğer sesi böyleyse.
Bundan önceki kulaklığınız neydi? Bende g pro x kablolu versiyonu mevcut oyun içi ayarlar %100 windows üzerinden %50 olarak kullanıyorum bana fazla bile geliyor.
Merhaba, bugün satın aldığım Logitech G PRO X Wireless kulaklığımı kullanmaya başladım. Sesi çok aşırı düşük geldi kulağıma. Bunun bir çözümü yok mu? Uygulmasında da çözüm bulamadım. İade etmek istiyorum eğer sesi böyleyse.
Bundan önceki kulaklığınız neydi? Bende G PRO X kablolu versiyonu mevcut oyun içi ayarlar %100 Windows üzerinden %50 olarak kullanıyorum bana fazla bile geliyor.
Bir de ben yazılımsız kullanıyorum yazılımı bozuk ve saçmaydı. Şu ana kadar eksiğini de görmedim yazılımın.