Logitech G PRO X Wireless mikrofonu iyi ses iletmiyor

onurkula34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni Logitech G PRO X Wireless aldım. Arkadaşımda normali var benim mikrofonumdan ses çok kötü geliyor. Yazılımdan da ayarları denedik olmadı. Nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Kablolu ve kablosuz iki versiyonuna da sahibim, oyun oynarken kabloluyu tercih ediyorum. Kablosuz hem ses kalitesi ve yüksekliği olarak hem de mikrofon olarak maalesef kablolu gibi değil.

Arkadaştalinde ses kartı gibi bir şey var ondan mı acaba?

Genel Wireless problemi, iade ederek çözüme kavuşursun.

Yurt dışından aldım iade edemiyorum maalesef.

Arkadaştalinde ses kartı gibi bir şey var ondan mı acaba?

Yurt dışından aldım iade edemiyorum maalesef.
Ses kartı derken? Bende herhangi bir şey yok kutudan ne çıkıyor ise ikisi de o şekilde. Ne dediysem de o.
Kablosuz hem ses kalitesi ve yüksekliği olarak hem de mikrofon olarak maalesef kablolu gibi değil.

Ses kartı derken? Bende herhangi bir şey yok kutudan ne çıkıyor ise ikisi de o şekilde. Ne dediysem de o.
1723760907730.png

Ha bu ses kartını diyorsun, ben harici anladım. Bu olmadan bilgisayara bağlanıyor mu ki kulaklık hiç denemedim. Ayrıca bunu zaten kullanması gerekiyor, yani arkadaşının buna sahip olması ya da senin buna sahip olmaman bir şeyi değiştirmeyecek. Kablosuz versiyonda mikrofon ve ses kalitesi kablolu kadar iyi değil. Ses kalitesi için EQ açma, blue voice kullanmadan dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı