Logitech G PRO X2 alınır mı?
PUBG oynuyorum, sesi doğru yönden kasabilmek için tavsiye eder misiniz?
Farklı bir forumda SteelSeries arctis 5 modelinden memnun kalmadığını söylemişsin dostum. Sana diğer tavsiyem "Asus rog pelta" Bunu da bi araştır istersen. G PRO X2' nin kontrolünü sormuşsun. "G HUB" yazılımı üzerinden Logitech ürünlerini kontrol edebilirsin, kulaklığın donglesini taktığın andan itibaren; yazılımdan otomatik güncelleniyor, yazılım üzerinden; ekolayzır ve diğer ayarlarını görmek için, kulaklığının simgesinin üzerine tıklayacaksın, oradan tüm ayarlarına erişebilirsin. Benim kurulumumun beyaz olması kaynaklı ve G PROX2'nin görünüşünü de çok beğendiğimden ötürü aldım. Yani zevkini aldım diyebilirim ama beni her anlamda memnun etti; tabii ki bir kaç denediğim ekolayzır ayarından sonra. Şunu da ekleyeyim güvenerek almamdaki bir diğer faktör ise takip ettiğim profesyonel oyuncuların da kulağında bu kulaklığı görmem ama fiyatını "hak ediyor mu" sorusu tartışılır. Başka sorun varsa sorabilirsin dostum. Bir de link istemişsin;Logitech G PRO X2 alınır mı?
PUBG oynuyorum, sesi doğru yönden kasabilmek için tavsiye eder misiniz?
Farklı bir forumda SteelSeries Arctis 5 modelinden memnun kalmadığını söylemişsin dostum. Sana diğer tavsiyem "ASUS ROG pelta" bunu da bir araştır istersen. G PRO X2'nin kontrolünü sormuşsun. "G HUB" yazılımı üzerinden Logitech ürünlerini kontrol edebilirsin, kulaklığın donglesini taktığın andan itibaren; yazılımdan otomatik güncelleniyor, yazılım üzerinden; ekolayzır ve diğer ayarlarını görmek için, kulaklığının simgesinin üzerine tıklayacaksın, oradan tüm ayarlarına erişebilirsin. Benim kurulumumun beyaz olması kaynaklı ve G PRO X2'nin görünüşünü de çok beğendiğimden ötürü aldım. yani zevkini aldım diyebilirim ama beni her anlamda memnun etti; tabii ki birkaç denediğim ekolayzır ayarından sonra. Şunu da ekleyeyim güvenerek almamdaki bir diğer faktör ise takip ettiğim profesyonel oyuncuların da kulağında bu kulaklığı görmem ama fiyatını "hak ediyor mu" sorusu tartışılır. Başka sorun varsa sorabilirsin dostum. Bir de link istemişsin;
![]()
Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.758,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçeyi zorlamasına gerek var mı, bilemiyorum dostum. Kulaklık hakkında sesin az geldiğine dair, mikrofonunun kötü olduğuna dair yorumlar okudum; bu yorumlar doğru ama yazılımından ayarlamadığın sürece, evet çok temiz ve tatlı bir ses veriyor ama bir tık az gibi bu fiyata, mikrofonu da çok iyi değil ama yine ortalamanın üzerinde. Bunlardan dolayı; bu bütçeyi çok zorlamak istemezse arkadaşımız, Asus ROG Pelta' ya da bakmasını istedim.G PRO X peltadan daha iyi bir kulaklık bütçe ona yetiyorken bakılmamalı bile.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum Bütçeden ziyade verim almak istiyorum bir kulaklıktan açıkçası G pro x2 alıcamFarklı bir forumda SteelSeries arctis 5 modelinden memnun kalmadığını söylemişsin dostum. Sana diğer tavsiyem "Asus rog pelta" Bunu da bi araştır istersen. G PRO X2' nin kontrolünü sormuşsun. "G HUB" yazılımı üzerinden Logitech ürünlerini kontrol edebilirsin, kulaklığın donglesini taktığın andan itibaren; yazılımdan otomatik güncelleniyor, yazılım üzerinden; ekolayzır ve diğer ayarlarını görmek için, kulaklığının simgesinin üzerine tıklayacaksın, oradan tüm ayarlarına erişebilirsin. Benim kurulumumun beyaz olması kaynaklı ve G PROX2'nin görünüşünü de çok beğendiğimden ötürü aldım. Yani zevkini aldım diyebilirim ama beni her anlamda memnun etti; tabii ki bir kaç denediğim ekolayzır ayarından sonra. Şunu da ekleyeyim güvenerek almamdaki bir diğer faktör ise takip ettiğim profesyonel oyuncuların da kulağında bu kulaklığı görmem ama fiyatını "hak ediyor mu" sorusu tartışılır. Başka sorun varsa sorabilirsin dostum. Bir de link istemişsin;
![]()
Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.758,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçeyi zorlamasına gerek var mı, bilemiyorum dostum. Kulaklık hakkında sesin az geldiğine dair, mikrofonunun kötü olduğuna dair yorumlar okudum; bu yorumlar doğru ama yazılımından ayarlamadığın sürece, evet çok temiz ve tatlı bir ses veriyor ama bir tık az gibi bu fiyata, mikrofonu da çok iyi değil ama yine ortalamanın üzerinde. Bunlardan dolayı; bu bütçeyi çok zorlamak istemezse arkadaşımız, ASUS ROG Pelta'ya da bakmasını istedim.
Başka forumda konuşmuştuk biz, oradan bütçe ile alakalı yorumu vardı; parasını hak ediyor mu diye, ona açıklık getirmeye çalışıyorum.Bütçeyi zorlamasına gerek olup olmayacağını konu sahibi karar versin iki kulaklığın da ses kalitesi peltadan üstün.
Rica ederim dostum, aklına takılan her şeyi sorabilirsin, aldıktan sonra da. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum Bütçeden ziyade verim almak istiyorum bir kulaklıktan açıkçası G pro x2 alıcam
Kafamda g522 de vardı ama çok fazla deneyimleyen göremediğim için şuan için g pro almayı düşünüyorum
Farklı bir forumda SteelSeries arctis 5 modelinden memnun kalmadığını söylemişsin dostum. Sana diğer tavsiyem "Asus rog pelta" Bunu da bi araştır istersen. G PRO X2' nin kontrolünü sormuşsun. "G HUB" yazılımı üzerinden Logitech ürünlerini kontrol edebilirsin, kulaklığın donglesini taktığın andan itibaren; yazılımdan otomatik güncelleniyor, yazılım üzerinden; ekolayzır ve diğer ayarlarını görmek için, kulaklığının simgesinin üzerine tıklayacaksın, oradan tüm ayarlarına erişebilirsin. Benim kurulumumun beyaz olması kaynaklı ve G PROX2'nin görünüşünü de çok beğendiğimden ötürü aldım. Yani zevkini aldım diyebilirim ama beni her anlamda memnun etti; tabii ki bir kaç denediğim ekolayzır ayarından sonra. Şunu da ekleyeyim güvenerek almamdaki bir diğer faktör ise takip ettiğim profesyonel oyuncuların da kulağında bu kulaklığı görmem ama fiyatını "hak ediyor mu" sorusu tartışılır. Başka sorun varsa sorabilirsin dostum. Bir de link istemişsin;
![]()
Siz hangi oyunları oynuyorsunuz bu arada?Başka forumda konuşmuştuk biz, oradan bütçe ile alakalı yorumu vardı; parasını hak ediyor mu diye, ona açıklık getirmeye çalışıyorum.
Rica ederim dostum, aklına takılan her şeyi sorabilirsin, aldıktan sonra da. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.