Ben şahsen Steelseries kulaklığımı iade ettikten sonra ne satın alacağıma tam karar veremedim. İade işlemleri tamamlanana kadar ufak araştırma yaptım. CS:GO profesyonel oyuncuların kullandığı kulaklıkları inceledim. Birçok eSporcu'da Logitech G Pro X'e rastladım.
Sonrasında acaba sponsorlukla alakalı ilgili olabilir mi diye düşündüm. Kullanan yayıncılara deneyimlerini sordum. Genellikle memnun olduklarını öğrendim. Sonunda sipariş ettim.
Bu aralar ben de FPS oyunlarına sardım. İkisini karşılaştırdığımızda FPS oyunları için Logitech G Pro X daha doğru olur. Bu tabii diğer kulaklığın kötü olduğu anlamına gelmez.
Yalnız öğrendiğim kadarıyla Logitech G Pro ve Logitech G Pro X diye iki farklı model var. Mikrofon kalitesinden dolayı ben X versiyonunu satın aldım. Genel olarak nasıl ayırt edebileceğimizi de şu şekilde çözdüm: İki kulaklığın da kutu açılımı videosunu izledim. Farklı kutu tasarımları var. Eğer yanlış ürün elime ulaşırsa iade talebi oluştururum.
Bu X versiyonu:

Pro DTS Oyun Kulaklığı; 7.1 surround ses, Blue mikrofon teknolojisi, pasif gürültü önleme, profesyonel oyun iletişimleri ve daha fazlasını sağlar

Bu da normal:

Profesyonel Oyun Kulaklığı. 50 mm ses sürücüleri, Ses EQ profilleri, çıkarılabilir 6 mm boom mikrofon, gelişmiş DSP, kablolu giriş ses denetimi ve daha fazla özelliğe sahiptir