Logitech G Prox mi SteelSeries Arctis Pro mu?

Arctis 7 çok araştırıp aldım. Çokta memnunum ancak EQ ayarlarının iyi yapılması PRO içim bir bilgim yok ama 3 aşağı 5 yukarı aynı olacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için.
Merhaba, Logitech G Pro X ten memnun kaldınız mı acaba? Bir sıkıntı ile karşılaştınız mı?

Ayarları olduğu gibi DTS kapalı şekilde default kullanmak gerekiyor. Ekolayzer ayarlarıyla oynadığında hem verim alamıyorsun hem de daha kötü olabiliyor. Ben birden fazla kullanan kişiye sordum DTS kapalı, varsayılan ayarlarda kullanıyorum demişti. Ben de öyle kullanmıştım.

Hala kullanıyor musunuz kaç yıl oldu.

Sesleri boğuk ses kasılmıyor kesinlikle almayın diyenlere katılıyor musun yoksa yazılımı ile çözülebilecek kulaklıklar mı yazılımı hakkında ne düşünüyorsun.

Yazılımsız kullandım. Yazılımlı belki istediğim performansı alamadığım için memnuniyet seviyem düşük kaldı. Ama Pro nasıl olur bilemem.

Hala kullanıyor musunuz kaç yıl oldu?
Hayır. Güncel olarak Apple EarPods kullanıyorum bilgisayarımda. Kulak üstü kulaklık kullanamadığım için iade etmiştim. Kısa bir dönem kullandım, o dönemdeki deneyimlerim bu şekildeydi. Razer Blackshark V2 modelini de bir incelemeni tavsiye ederim.

Biraz ucuz olması beni tedirgin ediyor en iyi ben Logitech G PRO X alayım umarım memnun kalırım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…