Logitech G Prox mi SteelSeries Arctis Pro mu?

Arctis 7 çok araştırıp aldım. Çokta memnunum ancak EQ ayarlarının iyi yapılması PRO içim bir bilgim yok ama 3 aşağı 5 yukarı aynı olacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için.
Ben şahsen Steelseries kulaklığımı iade ettikten sonra ne satın alacağıma tam karar veremedim. İade işlemleri tamamlanana kadar ufak araştırma yaptım. CS:GO profesyonel oyuncuların kullandığı kulaklıkları inceledim. Birçok eSporcu'da Logitech G Pro X'e rastladım.

Sonrasında acaba sponsorlukla alakalı ilgili olabilir mi diye düşündüm. Kullanan yayıncılara deneyimlerini sordum. Genellikle memnun olduklarını öğrendim. Sonunda sipariş ettim.

Bu aralar ben de FPS oyunlarına sardım. İkisini karşılaştırdığımızda FPS oyunları için Logitech G Pro X daha doğru olur. Bu tabii diğer kulaklığın kötü olduğu anlamına gelmez.

Yalnız öğrendiğim kadarıyla Logitech G Pro ve Logitech G Pro X diye iki farklı model var. Mikrofon kalitesinden dolayı ben X versiyonunu satın aldım. Genel olarak nasıl ayırt edebileceğimizi de şu şekilde çözdüm: İki kulaklığın da kutu açılımı videosunu izledim. Farklı kutu tasarımları var. Eğer yanlış ürün elime ulaşırsa iade talebi oluştururum.

Bu X versiyonu:

Bu da normal:

Merhaba, Logitech G Pro X ten memnun kaldınız mı acaba? Bir sıkıntı ile karşılaştınız mı?

Ayarları olduğu gibi DTS kapalı şekilde default kullanmak gerekiyor. Ekolayzer ayarlarıyla oynadığında hem verim alamıyorsun hem de daha kötü olabiliyor. Ben birden fazla kullanan kişiye sordum DTS kapalı, varsayılan ayarlarda kullanıyorum demişti. Ben de öyle kullanmıştım.

Ayarları olduğu gibi DTS kapalı şekilde default kullanmak gerekiyor. Ekolayzer ayarlarıyla oynadığında hem verim alamıyorsun hem de daha kötü olabiliyor. Ben birden fazla kullanan kişiye sordum DTS kapalı, varsayılan ayarlarda kullanıyorum demişti. Ben de öyle kullanmıştım.

Hala kullanıyor musunuz kaç yıl oldu.

Hala kullanıyor musunuz kaç yıl oldu?
Hayır. Güncel olarak Apple EarPods kullanıyorum bilgisayarımda. Kulak üstü kulaklık kullanamadığım için iade etmiştim. Kısa bir dönem kullandım, o dönemdeki deneyimlerim bu şekildeydi. Razer Blackshark V2 modelini de bir incelemeni tavsiye ederim.

Hayır. Güncel olarak Apple EarPods kullanıyorum bilgisayarımda. Kulak üstü kulaklık kullanamadığım için iade etmiştim. Kısa bir dönem kullandım, o dönemdeki deneyimlerim bu şekildeydi. Razer blackshark V2 modelini de bir incelemeni tavsiye ederim.

Biraz ucuz olması beni tedirgin ediyor en iyi ben Logitech G PRO X alayım umarım memnun kalırım :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı