Kronik sıkıntılı bir mouse. Bir süre sonra çift tıklama sorunu yapıyor. Başka modellere yönelmeni öneririm.
Kullanan biri var mıdır bu forumda ? Bende bakıyorum da şu aralar elim ortalama büyüklükte büyük gelir mi acabaBu daha iyi olur.![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Büyük geleceğini düşünmüyorum. Mouse'un boyutu gayet ideal.Kullanan biri var mıdır bu forumda ? Bende bakıyorum da şu aralar elim ortalama büyüklükte büyük gelir mi acaba
Kullanan biri var mıdır bu forumda? Bende bakıyorum da şu aralar elim ortalama büyüklükte büyük gelir mi acaba?
Flicklerde nasıl bir mouse dur sizce ? Yani sensörü kaliteli bir mouse mudur ?Büyük geleceğini düşünmüyorum. Mouse'un boyutu gayet ideal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.