Logitech G102 G HUB'da görünmüyor

Evet, önce Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar üzerinden şikayetimi belirttim. Hepsiburada şikayet kaydı oluşturdu. Sonra Hepsiburada'dan "kolay iade" kısmından adresime kargo tarihi aldım. Sıkıntı olmazsa yarın kargoya verip ürün satıcıya teslim edildikten sonra para hesabıma yatıcak. İade etmeme gibi bir lüksleri yok.

Tekrar alacak mısın aynı fareyi? Alacaksan bana da link atarsan

ben de hepsiburada'dan lightsync oalrak aldım satıcı Cengiz Ticaret elime ulaştı ne göreyim prodigy ve farklı olması yetmiyor üstüne kutu alttan açılıp içerik değiştirilmiş replicası koyulmuş bunların herhangi bir yaptırımı olmuyor mu
eline ulaştı mı ve hangi satıcıdan aldın iadeden sonra onu alayım ben de güzelse diğeri gibi replica çıkmasın

ben de hepsiburada'dan lightsync oalrak aldım satıcı Cengiz Ticaret elime ulaştı ne göreyim prodigy ve farklı olması yetmiyor üstüne kutu alttan açılıp içerik değiştirilmiş replicası koyulmuş bunların herhangi bir yaptırımı olmuyor mu

eline ulaştı mı ve hangi satıcıdan aldın iadeden sonra onu alayım ben de güzelse diğeri gibi replica çıkmasın
Yok
Ben g203 aldım teknosa dan 190Tl fiyatına gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı