Logitech G102 Lightsync alınır mı?

Elin küçükse tam senlik diyebilirim. 1.5 Yıldır kullanıyorum çok iyi. Yakında değiştirip G305 alacağım. Sanırım aynı modelin Kablosuzu. Kablo beni çok bunaltıyor :)
 
Elin küçükse tam senlik diyebilirim. 1.5 yıldır kullanıyorum çok iyi. Yakında değiştirip G305 alacağım. Sanırım aynı modelin kablosuzu. Kablo beni çok bunaltıyor :)

Hocam peki oyunlarda nasıl? farkları nedir? daha iyi mi reflex atılıyor mu? anlatırsanız çok sevinirim param boşa gitmesin.
 
Hocam peki oyunlarda nasıl? farkları nedir? daha iyi mi reflex atılıyor mu? anlatırsanız çok sevinirim param boşa gitmesin.
Açıkçası benim kullandığım ilk mouse bu. O yüzden başka mouselar ile kıyaslayamam. Oyuncu farelerinde en büyük sıkıntım elime büyük gelmeleri veya kaba tasarıma sahip olmalarıydı. Bunu gördüğüm an dedim ki alırım. Oyunlarda hiçbir sorun yaşamadım. Gecikme vb. yok zaten. Gayet güzel eğlenceli tatlı bir mouse
 
Açıkçası benim kullandığım ilk mouse bu. O yüzden başka fareler ile kıyaslayamam. Oyuncu farelerinde en büyük sıkıntım elime büyük gelmeleri veya kaba tasarıma sahip olmalarıydı. Bunu gördüğüm an dedim ki alırım. Oyunlarda hiçbir sorun yaşamadım. Gecikme vb. yok zaten. Gayet güzel eğlenceli tatlı bir mouse.

Anladım hocam teşekkürler yardım ettiğiniz için.
 
Elinizin boyutu nedir? G102'den uzak durun. Sensörü güncel değil, anahtarları kalitesiz.


1656175427059.png


1656175445044.png


Aradaki farka bakar mısınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı