Adrian Shephard
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: MSI B450M-A PRO MAX
CPU: AMD Ryzen 5 5600
GPU: Inno3D RTX 4060
Fare: Logitech G203
Klavye: MSI GK20 Vigor
Kulaklık: HyperX Cloud Stinger Core
SSD: Netac AKJHG77278 500 GB + Kingston A400 SSDNow 500 GB + Crucial BX500 240 GB
Monitör: ViewSonic VX2428
- Meslek
- Yaşamak
Dün CS oynarken neredeyse yarım saniyelik bir takılma hissettim, fare dönmüyor ve tuşlara yanıt vermiyordu. Masaüstünde de aynı takılmayı fark ettim, hatta BIOS'ta takıldıktan sonra geri gelmedi. Windows'tayken en azından hemen sonra geri geliyordu. Bilgisayarı ne kadar yeniden başlatsam da bu takılma kendini sürekli gösteriyor. Fare imleci bir anda duruyor ve sonrasında devam ediyor.
Port değiştirmeyi denedim ama işe yaramadı, farklı bir fareyse sıkıntısız çalıştı.
Dün bu fareyi telefonuma bir OTG kablosuyla bağladıktan sonra bu başıma geldi, bu nedenle farenin içinde bir şeyin yanmış olabileceği kanısına vardım. Fakat bunu nasıl belirleyebilirim?
Port değiştirmeyi denedim ama işe yaramadı, farklı bir fareyse sıkıntısız çalıştı.
Dün bu fareyi telefonuma bir OTG kablosuyla bağladıktan sonra bu başıma geldi, bu nedenle farenin içinde bir şeyin yanmış olabileceği kanısına vardım. Fakat bunu nasıl belirleyebilirim?
Son düzenleme: