Logitech G102 Lightsync Gaming Software'da gözükmüyor

Vinsmokesan

Hectopat
Daha fazla  
Gaming software indirince karşıma fare yerine sadece oyunlar çıkıyor. Fare çıkmıyor desteklemiyor mu?

Dosya Ekleri

• dsad.png
    dsad.png
    259,3 KB · Görüntüleme: 84
Gaming Software'den ilk geçtikten sonra G Hub bana da kullanışsız geldi ama alıştıktan sonra güzel bir yazılım. Uyku zamanlayıcısından kastınız nedir bilmiyorum ama fare kendi kendine kullanılmadığı 5 dakika sonra uykuya giriyor zaten. İdeal bir ayar.

G HUB'u indirin.

Gaming Software'den ilk geçtikten sonra G HUB bana da kullanışsız geldi ama alıştıktan sonra güzel bir yazılım. Uyku zamanlayıcısından kastınız nedir bilmiyorum ama fare kendi kendine kullanılmadığı 5 dakika sonra uykuya giriyor zaten. İdeal bir ayar.

Ben de girmiyor meşale gibi yanıyor PC uyku moduna girse bile ve çok rahatsız edici bir şeyler izlerken de

Fareyi hiç hareket ettirmemeniz gerekiyor bu süre içerisinde. Ek olarak "Ses Görselleştirme" efekti açıksa bir şey izlerken LED'ler kapanmaz.

Ses görselleştirme falan açık değil programı bellekte kullanıyorum zaten tek renk modunda ve hayır kapanmıyor asla gece oyun indirmeye bıraktığımda sabaha kadar yanıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı