Logitech G102 Lightsync'den Logitech G502 Hero Lightsync'a geçmeye değer mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
İyi günler herkese. Şu an kullanmaktan olduğum Logitech G G102 Lightsync mouse var sizce Logitech G G502 Hero Lightsync geçmeye değer mi? Çok ovuluyor bu mouse ve çoğunlukla hikaye tabanlı veya Online oyunlar oynuyorum.

İyi günler herkese. Şu an kullanmaktan olduğum Logitech G G102 Lightsync mouse var sizce Logitech G G502 Hero Lightsync geçmeye değer mi? Çok ovuluyor bu mouse ve çoğunlukla hikaye tabanlı veya Online oyunlar oynuyorum.
G102 kullanicisi olarak eger cok tryhard degilseniz gerek olmadigini dusunuyorum g102 giris seviyesi icin gayet guzel ve yeterli bir fare zaten.internet kafelerin coguda g102 kullaniyor fare modeli olarak f/p urunu

1 yıldır G502 lightspeed kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Bataryası v.s. iyi ama tekerleği çok kötü. Eğer o tekerleği sağa ve sola eğmeye bir şey adadıysanız tekerlek tuşuna basarken onlara kesinlikle tıklıyorsun. Ben mesela page up ve page down yaptım, google chrome'dan sekme kapatmak için tekerlek tuşuna basınca, özellikle hızlı basınca, sayfa bazen aşağı gidiyor bazen yukarı. Tekerlek gerçekten çok kötü, gürültülü bir de. 2 hafta önce önceki sayfa tuşum da bozuldu, bir kere basıyorum iki tane algılıyor, iki geriye gidiyor, klasörlerde falan çile. Garantisi geçmeden yollayacağım ama sonuçta bu problemleri yaşadım, hadi yan tuşu temin edip değiştirirler ama o tekerleğin fıtratı böyle. Sağ ve sol tiltleri kesinlikle işlevsiz bırakmak gerek bu da iki tuş eksiliyor anlamına geliyor.

Trust GXT 155'ten zorunlu bir şekilde geçtim (tekerlek tuşu bozulmuştu) eğer o ürünü yapmaya devam etselerdi onu tercih ederdim. Hele hele kablosuz olsaydı.

Edit: Akakçeye baktım, 2300 lira olmuş. Bence kesinlikle değmez. Ben 1200 liraya almıştım, bunun yerine G604 en azından bundan çok daha iyi bir seçim olacaktır. Yan tuşlar fazla olduğu için tekerlek tuşlarına gerek kalmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı