Logitech G102 Prodigy İncelemesi

Şuan kullanıyorum, her iki tutuş içinde uygun mouse şahsen. SteelSeries mouse önermiyorum ben. Mouse alacaksanız giriş seviyesi Logitech G102'dir. Sensörü çok kaliteli ve çok hafif bir mouse.Ayrıca dayanaklıda.Üst seviye alacaksanız G403 alın derim.
G403 gerçekten güzel bende onu düşünüyordum ama uzun kullanımda yandaki tuşların yay sesi çıkardığını öğrendim. Ve fiyatı da biraz fazlaydı.

G403 gerçekten güzel bende onu düşünüyordum ama uzun kullanımda yandaki tuşların yay sesi çıkardığını öğrendim. Ve fiyatı da biraz fazlaydı.
Böyle hurafeleri nerden duyuyorsunuz ? Bir markanın fanboyu atıyorum adam A markasının fanboyu, B markasının ekipmanını kullanmadan B markasının her ürününe olumsuz ve önyargılı bakması böyle hurafeler oluşturuyor. Yakında G102 Prodigy incelemesi yapacağım.Sorucağınız sorular varsa bana yazsın eklerim.

Böyle hurafeleri nerden duyuyorsunuz ? Bir markanın fanboyu atıyorum adam A markasının fanboyu, B markasının ekipmanını kullanmadan B markasının her ürününe olumsuz ve önyargılı bakması böyle hurafeler oluşturuyor. Yakında G102 Prodigy incelemesi yapacağım.Sorucağınız sorular varsa bana yazsın eklerim.

Beni ekler misin bir şeyler sormak istiyorum.

Zaten kesin bir bilgidir demedim. Ve konumuz G102 bence daha fazla sapmayalım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı