Logitech G102 sahte mi?

Sensöre çıplak gözle bakarsanız görmemeniz normal, bir de telefon kamerası ile bakmayı dener misiniz?

Baktım, hala yok. Ürün %100 orijinal. MediaMarkt'tan alındı ve G HUB uygulamasında da gözükmekte.

1622296630601.png

Baktım, hala yok. Ürün %100 orijinal. MediaMarkt'tan alındı ve G HUB uygulamasında da gözükmekte.

Eki Görüntüle 1046618

Evet hocam, zaten ben de yorumlardan baktım adamlar kamerayla çekmiş mouse çalıştığı halde o sensör ışığı gözükmemekte, bizimki düpedüz sahte ürün.
Sikayetvar.com'a şikayetimi ilettikten sonra Hepsiburada kısa zamanda ulaştı ve ürünün ücret iadesini anında sağladılar arkadaşlar, mağdur durumda bırakılmadım.

Son düzenleme:
Hocam bende G102 kullanıyorum. Sizinki çakma. Benim elimdekinde gövde tuş arasında neredeyse hiç mesafe yok. Alt tarafta sensör ışığı yok. Ayrıca fare altındaki Logitech, Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse yazan kısım bende mavi. Alt tarafta yazılan yazıların nerdeyse hepsi farklı hatta. Ayrıca farenin popo kısmında sanki oradan birleştirilmiş gibi bir çizgi var o bende yok.

Hocam bende G102 kullanıyorum. Sizinki çakma. Benim elimdekinde gövde tuş arasında neredeyse hiç mesafe yok. Alt tarafta sensör ışığı yok. Ayrıca fare altındaki Logitech, Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse yazan kısım bende mavi. Alt tarafta yazılan yazıların nerdeyse hepsi farklı hatta. Ayrıca farenin popo kısmında sanki oradan birleştirilmiş gibi bir çizgi var o bende yok.

Daha sonra Mediamarkt üzerinden G203 satın aldım ve fareleri karşılaştırdım, G102'nin sahte olduğu bariz belli oldu. Teşekkür ederim hocam yorumunuz için :) Ürünün ücretinin iadesini aldım fakat iki kere başvurmama rağmen hala ürünü almaya gelmedi HepsiJET.

Daha sonra Mediamarkt üzerinden G203 satın aldım ve fareleri karşılaştırdım, G102'nin sahte olduğu bariz belli oldu. Teşekkür ederim hocam yorumunuz için :) Ürünün ücretinin iadesini aldım fakat iki kere başvurmama rağmen hala ürünü almaya gelmedi HepsiJET.
Bende aynı ürünü aldım. Sahte olduğuna %100 emindim, bu konu sayesinde kanıtlamış oldunuz. Bende iade alacağım. Direkt olarak iade ediyorlar mı?

Bende aynı ürünü aldım. Sahte olduğuna %100 emindim, bu konu sayesinde kanıtlamış oldunuz. Bende iade alacağım. Direkt olarak iade ediyorlar mı?

Sikayetvar’a fotoğraflarla birlikte şikayetinizi yazın, satıcı mağazanın adını da belirtin. Kısa zaman içerisinde Hepsiburada iletişim sağlayıp iade ediyor.

Şikayetvar'a fotoğraflarla birlikte şikayetinizi yazın, satıcı mağazanın adını da belirtin. Kısa zaman içerisinde Hepsiburada iletişim sağlayıp iade ediyor.

Her şeyi belirttim. Pek fotoğraf koymadım ama büyük ihtimalle direkt kabul ederler. Çünkü satıcı kaldırmış ürünü. Resmen dolandırıcılık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı