Logitech G102 vs G203

Kullanmamış olsam eğer şu yorumları ciddiye almak zorunda kalırdım, ne üzücü. G102'yi 4 yıldır aralıksız kullanıyorum. Birkaç aydır çok küçük istemsiz mouse hareketlerine denk gelmeye başladım. Sensör'ünde sorun var mı emin değilim çünkü ondan daha eski bir pazar mousepad'i sahibi olduğum için tam olarak sorun hangisinde bilemiyorum. Mousepad olduğu ihtimalinde daha yakınım. Gerçekten çok kötü durumda.

Şöyle ek bir bilgi vereyim: Ben el terlemesinden çok ciddi sorun yaşayan biriyim. Musluktan su akarcasına ellerimden su akıyor. Sürekli fan çalıştırıp ellerimi kucağıma koyduğum bir çarşafa silerek oyun oynarım. Resmen ter geçirmez bir mouse yapmışlar.

Technopat eskisi gibi değil. Cevap veren kişilerin ürünle hiç alakaları yokmuş gibi hissediyorum. Forum araştırmalarında Technopat'a olan güvenimi tamamen yitirmek üzereydim ki bu gördüğüm mesajlar tuzu biberi oldu.

R64 smx colmena öneririm 5 yıl geçti bi driver sorun yaptı onuda reset atım oldu makroda var al bence

Logitech ürünlerinin sahtesi çok 2 gün önce g102 aldım n11 den sorguladım sahte çıktı. Logitech alıyorsan ilk yapman gereken orijinalliğini dogrulamak olsun.

İki fare de aynı ama ikisi de berbat. Bizzat kullanıyorum, çift tıklama sorunu var ve scroll düzgün çalışmıyor.

Son düzenleme:
İnsanların keyfini kaçırmayı bırakın. Hata aratarak hiçbir ürünü alamazsınız. Böyle saçma mantık mı olur? Her ürünün hatası olabilir. Her ürün arıza çıkartabilir. Herhangi bir marka - model ürünü reddit üzerinde aratın, akla gelmeyecek hatalar görürsünüz. Bu sebepten ötürü de hiçbir ürünü satın alamazsınız.

HyperX Cloud 2'yi 6 7 yıl sorunsuz kullanan tanıdıklarım oldu. Ben 3 ay kullanabildim. Kablosuna çok iyi bakmama rağmen bozulmuştu. Yenisiyle değiştirildi ve ben de gidip sattım. Ayrıca HyperX alırken herkes bana: ''ömürlük kulaklık alıyorsun, müthiş bir deneyim olacak'' demişti. Ne yazık ki; hiç de öyle olmadı. Bu olaydan sonra HyperX'e hiç yaklaşmadım. En çok övülen kulaklık birkaç ay idare edebilmişti.

Konunun hatalar aratmakla bir alakası yok. Her şey senin ne deneyimlediğinle alakalı. Logitech G102'nin kesinlikle kronik bir sorunu yok. Sorun çıkarmaz demiyorum ama benim deneyimim var ve bu süre zarfında sorun yaşamadım. Ben 4 yıl kullandım diyorum, bir başkası gelmiş: ''hataları var, internette gördüm'' diyor. Daha komik bir şey okumadım. İnternet forumlarını çoluk çocuk bastığından beri kullanmıyorum. Ne kadar da haklıymışım.

Düzenleme: Profillerin ne kadar kısa süre içerisinde ne kadar çok mesaj gönderdiğine bakarak eleme yapabilirsiniz. Bir şahıs birkaç ay içerisinde binlerce mesaj attıysa eğer o kişinin o ürünleri deneyimlemiş olma ihtimali yoktur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı