Logitech G102 vs G300S

Bu kadar abartmanın bir manası var mı peki? Ben mükemmel bir fare olduğunu iddia etmedim. Yıllardır kullanıp, memnun olduğumu belirttim. Bu kadar yıl beni yüz üstü bırakmadıysa benim için "sağlam" bir faredir.

Aynı paraya bir sürü alternatif var, örnek olarak Redragon fareler, 10 yıllık sensör kullanan 2 tane fareye 100 liradan fazla para verceğime gider kafama sıkarım, sağlam bir fare diyorsunuz şu anda kutusunda duruyor G300S. Bu seferki 4. ve 1 yıl kullandım.

 
Benim de memnun kaldığım ama kalitesiz olduğunu bildiğim ürünler oldu. Başkasına önerdiğim bir ürünü kendime alacağım üründen daha çok bilirim ve araştırırım.
Kişi konu açarken iki fareyi karşılaştırma amaçlı sormuş ve ona göre cevap verdim. "Şu şu fiyata fare önerir misiniz?" gibi bir konu yok ortada. Bir G300S kullanıcısı olarak deneyimlerimi yazdım.
 
Son düzenleme:
G300S'i 5.5 yıl kadar kullanıp çift tıklama sorunuyla emekli ettim. Şu yılda artık eski bir model, bir de bu çift tıklama problemleri varken ben olsam tercih etmezdim.

Bir ay kadardır da G203 LS var elimde, bana kalırsa G300S'ten daha iyi bir mouse. Yalnız bir sensör olayı var, sensör Prodigy versiyonundan kötü diyorlardı. Bana G300S'in sensörü bile rahat rahat yettiği için; fazla oyun oynamadığım, oynadığım oyunlar da pek rekabetçi olmadığı için umursamadım. Kullanımınıza göre bakarsınız artık.
 
G203 ls videolarını izledim beğendim onu alıyorum teşekkür ederim yardımınız için.
G300S'i 5.5 yıl kadar kullanıp çift tıklama sorunuyla emekli ettim. Şu yılda artık eski bir model, bir de bu çift tıklama problemleri varken ben olsam tercih etmezdim.

Bir ay kadardır da G203 ls var elimde, bana kalırsa G300S'ten daha iyi bir mouse. Yalnız bir sensör olayı var, sensör Prodigy versiyonundan kötü diyorlardı. Bana G300S'in sensörü bile rahat rahat yettiği için; fazla oyun oynamadığım, oynadığım oyunlar da pek rekabetçi olmadığı için umursamadım. Kullanımınıza göre bakarsınız artık.

Sensör olayı derken?
 
Kavga çıkmasın diye mesaj siliniyor. Şu an uzatmaya gerek yok.

Bu bütçelerde ek olarak Bloody T70 ve Corsair Katar Pro var. Ben Logitech G203 LS daha çok elime oturacağını düşündüğüm için seçtim.
 
Size şöyle deyim kullandığım mouse çok ağır dönmüyor ve eski bir marka benim için 100 yıllık sensör olsa da olur. Elim küçük diye G203 ls yi tercih ettim hafif ya hem de iyi döner açısından.
 

Geri
Yukarı