Logitech G102 vs MSI DS100

cChef

Decapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Mouse arıyorum kendime ve bütçeme bu ikisi uyuyor. Birisi lazer birisi optik mouse. Elim 10 üzerinden (5 orta büyüklü olarak alınırsa) 6-7 numara büyüklüğünde diyebilirim. Palm şeklinde mouse tutuşum var. Oyunlarda hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce DS100 kullanmadım. Ama optik sensörü tercih ederdim. Palm tutuş için G102 çok uygun olmayacaktır. Benim için sorun olmadı bir süre sonra alıştım yalnız benim tutuş şeklim hibrit.

Daha önce DS100 kullanmadım. Ama optik sensörü tercih ederdim. Palm tutuş için G102 çok uygun olmayacaktır. Benim için sorun olmadı bir süre sonra alıştım yalnız benim tutuş şeklim hibrit.
DS100 küçük mü benim el ortalamanın biraz üstünde de elime oturmaması dan korkuyorum. Performansı nasıldı peki?

Benim elim neredeyse 19.5cm. G102'i palm şeklinde tutmanız oldukça zor. Sebebi ise fare'nin yüksekliği fazla değil avuç içinize yerleştiremiyorsunuz. Ama daha küçük elli birisi için uygun olabilir. MSI fareler konusunda emin olamıyorum. Uzun süre kullanan birisi daha iyi yorum yapabilir. Ama ölçülerine göz attım. Palm tutuş açısından G102'den daha doğru bir tercih olabilir.
Kullanılan butonların ömrü, tetik mekanizması, sensör açısından G102'nin oldukça gerisinde.

Benim elim neredeyse 19.5cm. G102'i palm şeklinde tutmanız oldukça zor. Sebebi ise fare'nin yüksekliği fazla değil avuç içinize yerleştiremiyorsunuz. Ama daha küçük elli birisi için uygun olabilir. MSI fareler konusunda emin olamıyorum. Uzun süre kullanan birisi daha iyi yorum yapabilir. Ama ölçülerine göz attım. Palm tutuş açısından G102'den daha doğru bir tercih olabilir.
Kullanılan butonların ömrü, tetik mekanizması, sensör açısından G102'nin oldukça gerisinde.
G102 ye küçük orta elli olanlar için yazmışlar ben büyük ellere sahibim olmayacağını düşünüyorum yine de bir iki haftaya Media Markt a gidip elime fare deniyip öyle alacağım cevabınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı