Arkadaşlar klavyem bozuldu bende LOGITECH G103 GAMING TR KLAVYE - Teknosa almaya karar verdim. Önerir misiniz? Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
Büyük ihtimalle g tuşlarını kullanmam.Gayet hoş bit klavye, özellikle benim gibi lol oynayanlar için mükkemmel. Ancak yandaki g tuşları bir süre sonra sıkıntı yaratıyor. Tuş hassasiyeti ve dayanıklılığına diyecek söz yok.
Klavyeyi aldım. Makro tuşları CS:GO'da işe yarıyor gerçekten.logitech g103 ve g300s aldım. kliksadan klavye 70 tl hiç kaçırma mükemmel bir klavye tuşları mekanik gibi makro tuşlarını bende fazla kullanmıyorum. ben minecraft oynuyorum. point blank veya cs go yada lol oynuyorsan makro çok önemlidir. bence hiç kaçırma kliksadan al derim... Bu arada kargo en fazla 3 günde geliyo benimki 2 günde geldi ve ben hem mouse hem de klavye istmeiştim seninki 1 günde bile gelebilir. almanı tavsiye ederim kullanıyorum çok rahat bir klavye......
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.