Logitech G103 vs Rampage Miracle-k2

Makaleler
1
Yer
C:/Program Files/Antalya
Daha fazla  
Meslek
Satış Yöneticisi
Arkadaşlar merhaba G103 klavyem var normalde çok memnunum kendisinden, 7 yıldır kullanıyorum sanırım ve silinme bile yok.

Arkadaşım bana Rampage Miracle-k2 RGB hediye etti. Sizce hangisini kullanmalıyım? Klavyeden gram anlamıyorum.

Makro kullanmıyorum bu arada.

G103 bozulana kadar idare edin sonra kullanırsınız.
Hocam hiç bozulacak gibi değil... Kablosunda, tuşlarında hiçbir yerde deformasyon bile yok sıfır gibi hala. Ama ben yanılmıyorsam 7 yıl falan olmuştur alalı ve aktif kullanıyorum yani. Hayatımda kullandığım en dayanıklı ürün ilan ediyorum kendisini.

Ama işte tepkime süresi falan gibi şeyler var mı bunlarda acaba?

G103 daha iyi.

Atık plastik > Rampage
Yani evet Rampage kötü bir marka olarak biliyorum ben de uzak durmaya çalışıyorum aslında güç kaynaklarından vs. ama klavyenin iyisi veya kötüsü nasıl anlaşılıyor onu bilmiyorum. Farede sensöre bakıyoruz IPS değeri vs. gibi... Ama klavyeyi hiç bilmiyorum.

Yani evet Rampage kötü bir marka olarak biliyorum ben de uzak durmaya çalışıyorum aslında güç kaynaklarından vs. ama klavyenin iyisi veya kötüsü nasıl anlaşılıyor onu bilmiyorum. Farede sensöre bakıyoruz IPS değeri vs. gibi... Ama klavyeyi hiç bilmiyorum.
Rampage Miracle K2 aşırı düşük bütçe ürünü. G103 tahminen daha iyidir. Malzeme kalitesi çok düşük oluyor ürünlerinin.

Switchler ve üretim malzemesi az çok bilgi veriyor. Rampage girişin de giriş seviyesi switchler kullanıyor. Verdikleri öncelik malzeme kalitesi değil RGB ışıklandırma. Sadece çöp klavyelere logo basıyorlar. O klavye 2-3 ay dayanmaz diye düşünüyorum. Tuş basmama gibi sorunlar çok ama çok yaygın rampage ürünlerinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı