Logitech G105 Alınmaya Değer Mi ?

TT'nin klavyesinin LED tuşlarının bulunmadığını göz ardı etme derim.
Bu ürünün incelemesi var bende, ancak paylaşmadım henüz.

Ürünü altıktan 1 ay sonraki sürece kadar büyük sıkıntı çekeceksin. Sol tarafta bulunan G tuşları yüzünden alışkanlıkların değişecek.
CapsLock ve A harfi çok bulandıracak kafanı :)

Çünkü bir insan CapsLock tuşunu klavyenin en solunda arar, ama bu modelde G tuşlarına yer verilmiş.
Bunun dışında gayet iyi bir ürün. LED aydınlatması tatmin edici seviyede.

TT'nin klavyesinin LED tuşlarının bulunmadığını göz ardı etme derim.
Bu ürünün incelemesi var bende, ancak paylaşmadım henüz.

Ürünü altıktan 1 ay sonraki sürece kadar büyük sıkıntı çekeceksin. Sol tarafta bulunan G tuşları yüzünden alışkanlıkların değişecek.
CapsLock ve A harfi çok bulandıracak kafanı :)

Çünkü bir insan CapsLock tuşunu klavyenin en solunda arar, ama bu modelde G tuşlarına yer verilmiş.
Bunun dışında gayet iyi bir ürün. LED aydınlatması tatmin edici seviyede.
Sizin tercihiniz nedir ? G 105 mi Tt mi ?

LED tuşları göz ardı etsek hiç düşünmeden TT alırım. Ama LED aydınlatma göz ardı edilemeyecek bir özellik.
Ancak G105'in alışma sürecinde inan sıkıntı çekeceksin.

Tuşların konumlandırılmasındaki farklılığı o dakika hissedeceksin. Sol taraftaki G tuşları çok şeyi değiştiriyor, alışkanlıklardan kurtulmak biraz zaman alır.

Pro modelinden bahsediyorsak işler değişir :) LED aydınlatması gayet bariz bir biçimde görünüyor.
Pro'nun G105'den daha iyi bir klavye olduğunu düşünüyorum. G105 kullanmış birisi olaraktan o kadar da ahım şahım bir şey olmadığının altını çizeyim :)
Ben Pro tercih ederdim.

BErtingo arkadaşımızın önerdiği CM Storm Devastatyor klavye fare setin klavyesinin yarı karanlık ve tam karanlıktaki fotoları bu şekildedir.
Bu kutu açılımı videosunu da izleyebilirsiniz;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Image00004.jpg
Image00002.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bugün aldım g105. Standart klavye den geçtiğim için çok farklı geliyor alışmam lazım. Ama güzel hoş tasarımı var ışıklı olması falan güzel. 200 250 lira vermeye gerek duymuyorum klavye için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı