Logitech G105 Gaming Klavye ve Logitech G300 Gaming Mouse incelemesi

klavye iyi güzel ama mouse a4tech bloody v7 öneriyorlar g300 yerine sizce ne almalıyım ?

Aynı klavye ve 300s mouse var önümde yine de gözüme senin resimlerdeki kadar güzel görünmedi

klavyenin G tuşlarını multimedya tuşları olarak ayarlayabiliyormusunuz acaba ben o tuşları çok sık kullanıırım ve kullanırken fn tuşuna basmakta istemiyorum.

bende dün g105 aldım herşey iyi güzelde 2 sıkıntısı var 1 masada kayıyor önde ayaklarında kaymayı engelleyici lastik falan yok bide ayakları açmazsak öne doğru eğik duruyor klavye 2 G tuşları yüzünden esc tab gibi tuşlar yerine onlara basıyorum en solda oldukları için klavye sanki 1 harf kaymış gibi w yerine q ya falan basıyorum yani

Selamın Aleyküm. Bu klavyede aklıma takılan tek bir şey var. Acaba macro tusları hariç diğer tuşlara macro atanabiliyor mu ? Bilgisayara yüklediğiniz program aracılığıyla F3 F4 gibi tuşlar veya direk a s d gibi tuşlara macro atayabiliyorsam almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…